Τρίτη 3 Μαΐου 2011

»Καταρα στον Χιτλερ και στους σφαγεις της Ιστοριας

Δημήτρης Μυταράς http://www.aixmi.gr/index.php/katara-hitler-sfageis-istor/



Ο Χίτλερ υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη παγκόσμια ιστορία και ήταν το σημαντικότερο πρόσωπο της τελευταίας εκατονταετίας!
‘Ηταν προϊόν του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου, όπου υπηρέτησε σαν δεκανέας, και έφερε εντός του συνολικά την αντίδραση του ...Γερμανικού λαού για την ήττα και ένα πλήθος από ιδέες τις οποίες έφερε εντός του και όλος ο Γερμανικός λαός.
Ξεκίνησε σαν αποτυχημένος ζωγράφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη πολιτική. Από την αρχή διατύπωσε τις απόψεις του στο βιβλίο «Ο Αγών μου», το οποίο έγινε και το ευαγγέλιο της Γερμανίας. Ξεκινώντας από μια μπυραρία του Μονάχου ανέπτυξε πολιτική παράταξη και με διαφόρους θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους κατάφερε να αναρριχηθεί .
Είναι γνωστή η μεγάλη σφαγή των αντιπάλων του στις 30 Ιουνίου 1934 –η ημερομηνία της γέννησής μου– γνωστή ως νύχτα των μεγάλων μαχαιριών. Ακολούθησε και η πυρκαγιά στο Ραϊχσταγκ. Διαθέτοντας τρομερή ευγλωττία κατάφερε να πείσει τους πάντες και μετά το ’34 έπεισε και τον πρόεδρο Χίντερμπουρκ να του παραδώσει τη καγγελαρία.
Ο δρόμος ήταν ανοιχτός πιά! Ποτισμένος από τις ιδέες του Νίτσε και του Βάγκνερ, όπως πάρα πολύ κόσμος εκείνη την εποχή, εγκατέστησε αμέσως δικτακτορία, την οποία απεδέχθη ακαριαίως ο Γερμανικός λαός. Τη νύχτα των κρυστάλλων εξεδήλωσε καθολικό πόλεμο εναντίον των εβραίων με πολύ σκληρό τρόπο.
Το αβυσσαλαίο του μίσος για τους εβραίους ξεκινάει από την οικονομική κυριαρχία τους… και ίσως από ανεξήγητους ψυχολογικούς λόγους ακόμα. Διέθετε μεγάλη ευστροφία, φανατισμό φοβερό και -θα λέγαμε- στρατηγική ιδιοφυία, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των πρώσσων στρατηγών του, πράγμα το οποίο δεν συγχώρεσαν ποτέ στον πρώην δεκανέα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτό το σχιζοφρενικό πρόσωπο κατάφερε μέχρι το ’38 να ανορθώσει την οικονομία της Γερμανίας μέσα από την συμμετοχή των μεγάλων εταιρειών και του Κρουπ.
Οργάνωσε με τέλειο τρόπο τον εξοπλισμό της Γερμανίας σε εντελώς σύγχρονο ύφος. ‘Εφτιαξε τον ισχυρότερο στρατό της Ευρώπης, μελέτησε τον μηχανοκίνητο αυτόματο και ταχύτατο πόλεμο , ο οποίος στήριζε όλη τους την επιτυχία στον αιφνιδιασμό. Η μεγαλοφυής αυτή οργάνωση οφείλεται στο Χίτλερ. Φυσικά, προσπάθησε να επεκτείνει τα όρια πρώτα στη χώρα του μέσα, με τη κατάκτηση της Πομερανίας, και εν συνεχεία την Αυστρία.
Από κείνη τη στιγμή ο Χίτλερ έγινε το ίνδαλμα των Γερμανών, ορκίζονταν στο όνομά του, πέθαιναν γι’ αυτόν, χωρίς διαμαρτυρία, ήταν ο Θεός τους.
Μέχρι το τέλος του πολέμου δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, παρά τις ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3382118986583770755

Δεν υπάρχουν σχόλια: