Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

»Εκτος ελεγχου ο Μεϊμαρακης

Θερμό φραστικό επεισόδιο, πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά σημειώθηκε χθες μεταξύ Μεϊμαράκη και Κοραντή. «Αλήτη, με στέλνεις στο δικαστήριο και τολμάς να μου λες καλημέρα» ήταν η εισαγωγή, μόνο, του Β. Μεϊμαράκη. Ακολούθησαν και άλλα «γαλλικά».
«E» 4/5

Θερμό φραστικό επεισόδιο, πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά, σημειώθηκε χθες... στην Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας, όταν ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Αμυνας Β. Μεϊμαράκης επιτέθηκε με βαρύτατες εκφράσεις κατά του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Ι. Κοραντή.
Αφορμή, η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για την περαιτέρω διερεύνηση ενδεχόμενων ευθυνών και άλλων πρώην υπουργών -μεταξύ των οποίων και ο Β. Μεϊμαράκης- για την υπόθεση των υποβρυχίων, η οποία οδήγησε σε σφοδρή κόντρα μεταξύ του Γ. Καρατζαφέρη και του πρώην υπουργού.

Μέσα σε αυτό το κλίμα συνεδρίασε χθες η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή με θέμα τον ρόλο που θα αναλάβει στην υπόθεση των υποβρυχίων η υποεπιτροπή για τα εξοπλιστικά. Λίγο πριν από την έναρξή της, ο Β. Μεϊμαράκης γύρισε και κοίταξε με επίμονο τρόπο τον Ι. Κοραντή, ο οποίος καθόταν δύο σειρές πιο πίσω. Εκείνος τον χαιρέτησε με ένα νεύμα του κεφαλιού του και του είπε «καλημέρα», κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του πρώην υπουργού.
«Αλήτη, με στέλνεις στο δικαστήριο και τολμάς να μου λες καλημέρα, σκ...μα...κα, περιθωριακέ!» είπε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει σε επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής ο κ. Κοραντής.
Και ενώ ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. παρακολουθούσε εμβρόντητος, ο Β. Μεϊμαράκης συνέχισε να τον καθυβρίζει εκτός μικροφώνου, λέγοντας -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- «έλα έξω, βγες έξω να σε γ..., καραγκιόζη, θα μου πεις εμένα». Ολοι οι βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα πάγωσαν, ενώ ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=63008971

Δεν υπάρχουν σχόλια: