Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

»Πιο κοντα το τελικο ξεκαθαρισμα

Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ξεκαθαρίσει τους εσωκομματικούς λογαριασμούς με τον πρώην πρωθυπουργό
«E» 1/2

«Ψυχροπολεμικές» χαρακτηρίζονται πλέον οι σχέσεις του νυν με τον τέως πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά και Καραμανλή μετά από την νέα ένταση που υπήρξε με αφορμή την επιλογή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παραπέμψει τον κ. Κ. Σημίτη για την ...υπόθεση της Siemens.

Το βλέμμα όλων των βουλευτών και των κομματικών στελεχών της ΝΔ, στρέφεται πλέον στη μεθαυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ όπου ? σύμφωνα με πληροφορίες ? ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να κάνει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα των εσωκομματικών του λογαριασμών με τον προκάτοχό του.
Οπως τονίζουν τακτικοί συνομιλητές του κ. Σαμαρά, η απόρριψη με «σκληρό» τρόπο των θέσεων που εξέφρασε ο κ. Αντώναρος για το θέμα της παραπομπής του κ. Σημίτη, αποτελεί σαφές δείγμα της τακτικής που θα ακολουθεί εφεξής ο πρόεδρος της ΝΔ απέναντι στους διαφωνούντες, ακόμη κι αν αυτοί δημοσιοποιούν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού.
Ο χαρακτηρισμός «άνευ σημασίας» που...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=52998965

Δεν υπάρχουν σχόλια: