Κυριακή 1 Μαΐου 2011

»Ο «μπροσταντζας» και ο «νονος»

Χρήστος Παναγιωτόπουλος http://www.aixmi.gr/index.php/o-mprostantzas-kai-o-nonos/

Τώρα αυτό τι ακριβώς είναι; Μάθημα πολιτικής αργκό για αμύητους; Λέξεις-διαμάντια από τη σειρά «αθάνατοι» κοινοβουλευτικοί διάλογοι; Ή, μήπως,τελευταίοι σπασμοί ενός βαρειά άρρωστου πολιτικού συστήματος;
Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος αποκαλεί τον... πρώην υπουργό Άμυνας«μπροστάντζα» και εκείνος απαντά, χαρακτηρίζοντάς τον «νονό»! Όλα αυτά μεφόντο τις μίζες για τα γερμανικά υποβρύχια, που έχουν ως βασικόκατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Η σύγκρουση στη «γαλάζια» πολυκατοικίαείναι τόσο σφοδρή και οι εκατέρωθεν υπαινιγμοί τόσο δηλητηριώδεις, ώστε οιαμέτοχοι αναρωτιούνται «τι στ’ αλήθεια συμβαίνει»;
Αλήθεια, τι συμβαίνει; Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αφήνει να εννοηθεί ότι οΓιώργος Καρατζαφέρης ίσως πρακτόρευε συμφέροντα από εξοπλισμούς και εκείνοςανταποδίδει με σκιές για τα αντισταθμιστικά οφέλη που δεν δόθηκαν ποτέ απότη γερμανική πλευρά! Πρόκειται, άραγε, για προσωπική βεντέτα που κορυφώθηκεόταν ο ΛΑ.Ο.Σ ζήτησε να παραπεμφθεί στην προανακριτική επιτροπή -μεταξύάλλων- και ο πρώην υπουργός Άμυνας; Έτσι δείχνει, σε πρώτη ανάγνωση. Οαψίθυμος Μεϊμαράκης «απασφάλισε» και άφησε να εκδηλωθεί η οργή του, για ναεισπράξει τα επίχειρα. Επί της ουσίας είπε ότι ο Καρατζαφέρης του είχεπροτείνει να προχωρήσει στην αγορά του υποβρυχίου που έγερνε -πράγμα πουεκείνος διαψεύδει μετά βδελυγμίας. Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα;Δεν θα το μάθουμε ποτέ, αφού επρόκειτο περί ιδιωτικής συνομιλίας, στηνοποία δεν τηρήθηκαν πρακτικά.
Ας σταθούμε, λοιπόν, στη δεύτερη ανάγνωση της..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.aixmi.gr/index.php/o-mprostantzas-kai-o-nonos/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ?

Όχι κύριοι μόνο δεν υπάρχει κανένα όριο ,στους σύγχρονους χοντρόπετσους πολιτικατζήδες, αλλά περισσεύει η αλαζονεία, η απληστία ,η αμνημοσύνη και ειδικά η θρασύτητα των.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί κάνανε τις μπάζες τους από τα κλεμμένα και συνεχίζουν απτόητοι να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις,να εισπράττουν μίζες και να επιδεικνύουν ανάλγητα τα πλούτη τους.

Αντί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, για όλα τα δεινά που επέφεραν στην πατρίδα μας, αντί να εξαφανιστούν από το δημόσιο βίο, αντί να επιστρέψουν τα αρπαγμένα (χρήματα και κτήματα), έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση στις εφημερίδες και στα ραδιοφωνα ,να μας λένε ότι όλα έγιναν νόμιμα !!! ηθικά !!! και κυρίως οικονομικά !!!!!! (για πάρτη τους βεβαια).

Πλούσιοι πολιτικοί ...φτωχοί πολίτες… χρεοκοπημένη χώρα...

Το πρόβλημα το έχει ο φορολογούμενος, ο κακόμοιρος Έλληνας ,ο σκληρά εργαζόμενος και όχι τα κόμματα με τα κομματόσκυλα του και τους υποτακτικούς τους.

Τώρα φτύσιμο ,γιαούρτωμα και καρπαζιές παντού, σε όλους τους δημοσιοσχεσίτες ,σπουδαρχίδες και ρουφήχτρες , ασχέτως κόμματος και θέσης.

Να τους λοιδορούμε να τους κράζομε και να τους βρίζουμε όπου τους βρούμε , να μάθουν τι είναι λαϊκή κατακραυγή ... να αισθανθούν την αγανάκτηση μας ...να καταλάβουν ότι σε λίγο θα τους ξεβρακώσουμε... τους άθλιους ...