Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

»«Κατηγορω» Παγκαλου κατα ΝΔ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καλεί τον Αντ. Σαμαρά να αποπέμψει τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και προχωρεί σε αγωγές και μηνύσεις κατά της εφημερίδας που υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της ΝΔ και του Γ. Μιχελάκη
«E» 21/4

Στην αντεπίθεση «περνά» ο κ. Θ. Πάγκαλος, μετά δε και την παρουσίαση του... πλήρους κειμένου της προσφώνησής του -και όχι συνέντευξης ή δήλωσης σε τουρκικά ΜΜΕ- σε γεύμα ομογενειακών σωματείων, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε ανακοίνωσή του απευθύνεται με «σκληρή» γλώσσα στη ΝΔ, η οποία επιμένει -παρά την προβολή των πραγματικών διαλόγων που υπήρξαν- στο να ζητεί ουσιαστικά την παραίτηση του κ. Πάγκαλου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφού ανακοινώνει την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά της εφημερίδας που υιοθέτησε τους ισχυρισμούς της ΝΔ («Ελ. Τύπος») και κατά του Γ. Μιχελάκη, καλεί τον κ. Σαμαρά να αποπέμψει τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του. «Το ζήτημα», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «δεν είναι τι έγραψε και τι γράφει ο ''Ελεύθερος Τύπος'', αλλά η διαπλοκή κόμματος και εφημερίδας με την ταύτιση στο ίδιο πρόσωπο δύο λειτουργιών εκ γενετής αντίθετων. Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον εκπρόσωπο Τύπου του ως κοινό συκοφάντη».
Σε ό,τι αφορά την ουσία, η αντιπροεδρία της κυβέρνησης αντιπαρέβαλε τα όσα ελέχθησαν και γράφηκαν σχετικά με την παρέμβασή του, αλλά και τα όσα πραγματικά έγιναν και υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε πουθενά αναφορά σε ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=62952963

Δεν υπάρχουν σχόλια: