Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

»Νεο ρηγμα στην κεντροδεξια

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατήγγειλε τον Π. Μολυβιάτη ότι προετοίμαζε επί δύο χρόνια τον Αντ. Σαμαρά ως αντίπαλό της στη διαδικασία διαδοχής στη ΝΔ. «Το γαρ πολύ της θλίψεως...», η απάντηση συνεργατών του πρώην ΥΠΕΞ
«E» 23/3

Ενα νέο μέτωπο στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς άνοιξε τα ...τελευταία 24ωρα μεταξύ της κυρίας Ντ. Μπακογιάννη και των λεγόμενων «φρουρών του καραμανλισμού», και ειδικότερα με έναν από τους πλέον ιστορικούς εκπροσώπους αυτής της ομάδας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κ. Π. Μολυβιάτη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατήγγειλε δημόσια τον προκάτοχό της στο υπουργείο Εξωτερικών, επί κυβερνήσεων του κ. Κ. Καραμανλή, ότι ουσιαστικά προετοίμαζε επί δύο χρόνια τον κ. Αντ. Σαμαρά ως δικό της αντίπαλο στη διαδικασία διαδοχής στη ΝΔ.

Η καταγγελία αυτή, η οποία έγινε χθες στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για την οικονομία η κυρία Μπακογιάννη, προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μολυβιάτη, συνεργάτης του οποίου σχολίασε: «Το γαρ πολύ της θλίψεως...».
Παράλληλα στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, η τοποθέτηση αυτή της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας προκάλεσε πολλές και ποικίλες συζητήσεις, ενώ η ηγεσία του κόμματος απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.
Η επίθεση της κυρίας Μπακογιάννη κατά του κ. Μολυβιάτη κλιμακώθηκε χθες, καθώς τον...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=58956971

Δεν υπάρχουν σχόλια: