Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

»Ε, κυριοι πολιτικοι, ξυπνηστε γιατι χανομαστε

Σία Κοσιώνη http://www.aixmi.gr/index.php/kyrioi-politikoi-ksypnhste-xanomaste/


Η πλάκα έχει, πλέον, τελειώσει. Μετά από ένα χρόνο επώδυνων μέτρων και θυσιών το φως στην άκρη του τούνελ δε φαίνεται πουθενά. Η κατάσταση στην οικονομία δε βελτιώνεται, η χώρα βυθίζεται στην ύφεση, η ανεργία λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το δημόσιο βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους παράλυσης και οι πολίτες δεν... ξέρουν τι τους ξημερώνει.
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση μοιάζει να έχει ξεκουρδιστεί. Οι μεταρρυθμίσεις έχουν παγώσει, όσες προχώρησαν δεν εφαρμόζονται ή εφαρμόζονται πλημμελώς, οι υπουργοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν, κάποιοι δε, μπορεί και να αλλάξουν πεζοδρόμιο αν συναντηθούν τυχαία στο δρόμο! Τα πρόσφατα γεγονότα έδειξαν ότι ακόμη και μία σπίθα αρκεί για να προκαλέσει καταστροφικές ενδοκυβερνητικές πυρκαγιές.
Στην άλλη πλευρά του φεγγαριού, η ΝΔ μοιάζει να ζει με το φόβο που διακατέχει έναν υποχόνδριο άνθρωπο στη σκέψη και μόνο των μικροβίων. Μη τυχόν, δηλαδή, και την πάρει ξώφαλτσα κανένα «δυσάρεστο» μέτρο και μολυνθεί.Τα κόμματα της Αριστεράς παραμένουν πιστά στην αρχή της καταγγελίας και της άρνησης και ο ΛΑΟΣ ανεβοκατεβάζει τους τόνους ανάλογα με την πολιτική συγκυρία.
Τις προηγούμενες μέρες παραλίγο να πάρουμε θάρρος, όταν ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.aixmi.gr/index.php/kyrioi-politikoi-ksypnhste-xanomaste/

Δεν υπάρχουν σχόλια: