Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

»ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ

Φάληρο - Μαξίμου... με το άλογο!
«E» 23/3

Oπως αποκάλυψε χθες ο Δ. Αβραμόπουλος, το 1982 ο Καντάφι σχεδίαζε να αφιχθεί έφιππος στην Αθήνα, από το Φάληρο, και να καταλύσει στο Μέγαρο Μαξίμου!
Oτι ο Καντάφι είναι λιγάκι... ιδιόρρυθμος τύπος το ξέραμε όλοι. Αυτό που αποκάλυψε όμως χθες στη Βουλή ο Δ. Αβραμόπουλος, οι περισσότεροι από εμάς το... αγνοούσαμε σίγουρα. Το 1982 ο Λίβυος ηγέτης είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί την Ελλάδα. Ζήτησε λοιπόν από τον Ανδρέα Παπανδρέου να του επιτρέψει να φτάσει στη χώρα μας με πλοίο, να αποπλεύσει στο Φάληρο, από εκεί να... ανηφορίσει έφιππος (!) στην Αθήνα και, στη συνέχεια, να καταλύσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Βέβαια, επειδή άλλο πράγμα είναι η φιλία και η διπλωματία, και τελείως διαφορετικό πράγμα ο παραλογισμός και η μεγαλομανία, ο αείμνηστος Ανδρέας αρνήθηκε το αίτημα του Καντάφι. Oσο για τον Δ. Αβραμόπουλο, τα γνωρίζει όλα αυτά διότι εκείνα τα χρόνια ήταν διπλωμάτης.
Διαπραγματεύσεις

Καθοριστική για το μέλλον της κατάληψης στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων είναι η σημερινή συνάντηση του Γ. Καμίνη με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Σπ. Παπασπύρο και τους εκπροσώπους των σωματείων των συμβασιούχων. Οι συμβασιούχοι ζητούν απόσυρση της διάταξης που επρόκειτο να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και η οποία αφορούσε την πρόσληψη 570 νέων συμβασιούχων. Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστηρίζει ότι πρόκειται για προγραμματισμό και όχι για προκήρυξη νέων θέσεων, κάτι που δεν πείθει τους συμβασιούχους. Οι διαπραγματεύσεις πάνω σε αυτό το ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420

Δεν υπάρχουν σχόλια: