Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

»Μικης: Αυτος ειναι ο νεος ιμπεριαλισμος

Ελευθεροτυπία,


Ο ΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Μέτωπο κατά της εξάρτησης
ΤΗΝ ιδεολογική κατεύθυνση της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών ανέλυσε προχθές το βράδυ ο Μίκης Θεοδωράκης, μιλώντας στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της Προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής που πλαισιώνει την Κίνηση. Το πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης, όπου έγινε η συγκέντρωση, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από...
εκπροσώπους των μικρών ομάδων («Σπιθών») ανεξάρτητων πολιτών από όλη την Αττική, από τη Λάρισα, τα Χανιά, το Ηράκλειο και την Κύπρο.
Ο Μίκης Θεοδωράκης παρουσίασε τα μέλη της Προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής: Γ. Κασιμάτη καθ. πανεπιστημίου, Δ. Αλευρομάγειρο αντιστράτηγο ε.α., Ν. Κούνδουρο σκηνοθέτη, Β. Φίλια καθηγητή - πρώην πρύτανη Παντείου, Γ. Καραμπελιά συγγραφέα, Στέφ. Ληναίο ηθοποιό, Κ. Ζουράρι καθηγητή Πανεπιστημίου Παρισίων - πολιτειολόγο, Δ. Κωνσταντακόπουλο δημοσιογράφο - συγγραφέα, Δ. Καζάκη οικονομολόγο, Διον. Τόδουλο πολιτικό μηχανικό. Εκτός του Μ. Θεοδωράκη μίλησαν επίσης 5 μέλη της Επιτροπής, εκπρόσωποι όλων των «Σπιθών» και αρκετοί πολίτες που προσήλθαν αυθόρμητα. Η «Ε» δημοσιεύει σήμερα ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας του Μ. Θεοδωράκη.
Η σύγχρονη διεθνής κατάσταση χαρακτηρίζεται από την προσπάθεια δημιουργίας συνθηκών που θα οδηγήσουν μέσω της παγκοσμιοποίησης της Αγοράς σε μια παγκοσμιοποιημένη Κοινωνία Υπερεθνικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα της Υπερδύναμης.
Στον δρόμο για την ολοκλήρωση αυτού του ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=248815

Δεν υπάρχουν σχόλια: