Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

»Πολιτικα παρασκηνια

Πολιτικά παρασκήνια8 Ιαν Ελευθεροτυπία
Θα μας απασχολήσει
!Ας συγκρατήσουμε το όνομα Λίο Χουσάκος.
Καναδός, συντηρητικός γερουσιαστής, θα μας απασχολήσει προσεχώς στον τομέα έρευνα/εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Αιγαίο και όχι μόνο.
ΚΑ 8 Ιαν Ελευθεροτυπία
Ιπτάμενοι
! Μετά τον ιπτάμενο πρωθυπουργό θα αποκτήσουμε και ...ιπτάμενο αρχηγό της αντιπολίτευσης, αφού ο Αντ. Σαμαράς προετοιμάζει, λέει, ευρωπαϊκή περιοδεία για να τονώσει το ηγετικό προφίλ του. Τι έγινε, φλερτάρει κι αυτός με καμιά διεθνή θέση;
Π.ΣΩΚ. 8 Ιαν Ελευθεροτυπία
Στρατόπεδα
Νομοθετικές παρακάμψεις κοινωνικών ή περιβαλλοντικών αντιδράσεων για τη λειτουργία των κέντρων πρώτης υποδοχής (ΚΕΠΥ) μεταναστών κάνει η κυβέρνηση.
Ετσι πιστεύει, φαίνεται, ότι θα αποφύγει αντιδράσεις τύπου ΧΥΤΑ, καθώς παλιά στρατόπεδα θα χρησιμοποιηθούν και ως χώροι κράτησης υπό απέλαση ατόμων.
Ετσι με τροπολογία που κατέθεσε χθες, παραχωρούνται στρατόπεδα στην Αστυνομία «για χρήση κατά παρέκκλιση διατάξεων πολεοδομικού σχεδιασμού κάθε επιπέδου». Επίσης με την ίδια τροπολογία όσα έργα μετατροπής, επισκευής ή επέκτασης των στρατοπέδων γίνουν, υπάγονται στις διατάξεις εκτέλεσης στρατιωτικών έργων.
Δεν ακούγονται καθόλου καλά αυτά τα επείγοντα μέτρα στρατιωτικού χαρακτήρα από μια κυβέρνηση, η οποία πριν από 1,5 χρόνο βάσιζε την προεκλογική της καμπάνια σε αντιδράσεις για κάτι παρόμοια που σχεδίαζαν τότε οι πρώην τής εξουσίας για το μεταναστευτικό.
Γ.Ι.Μ. 8 Ιαν Ελευθεροτυπία
Στριπτίζ!
Ο Θόδωρος Πάγκαλος ανήκει στην κατηγορία εκείνη των...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.politika_paraskinia

Δεν υπάρχουν σχόλια: