Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

»60 εκατ. λιρες για τον Τορες δινει η Τσελσι!

enet.gr,


Το ποσό – ρεκόρ των 60 εκατ. λιρών είναι διατεθειμένη να προσφέρει η Τσέλσι στη Λίβερπουλ για να κάνει δικό της τον Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία. Οι «ρεντς» πρόσφατα είχαν αρνηθεί να πουλήσουν στους «μπλε» τον Ισπανό επιθετικό, αλλά πλέον τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Η Λίβερπουλ την Παρασκευή έκανε την υπέρβασή της... δίνοντας 23 εκατ. λίρες στον Άγιαξ για να πάει τον Λουίς Σουάρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τα 60 εκατ. λίρες που προσφέρει η Τσέλσι για τον Φερνάντο Τόρες. Μπορεί πρόσφατα να είπε «όχι» στους «μπλε» σε πρόταση 45 εκατ. λιρών για τον Ισπανό τεχνικό, όμως τώρα ίσως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Εξάλλου, και ο ίδιος ο Τόρες φέρεται να είπε στη διοίκηση της Λίβερπουλ να κοιτάξει με καλύτερο μάτι μια νέα προσφορά της Τσέλσι, καθώς πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάει σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, εκτός από τα χρήματα που προτίθεται να δαπανήσει η Τσέλσι, σκοπεύει να παραχωρήσει και τον Ντάνιελ Στάριτζ, ένα παίκτη που είχε ζητήσει δανεικό η Λίβερπουλ στην αρχή της μετεγγραφικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: