Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

»ΦΟΒΟΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη αναταραχή έχουν προκαλέσει στο στενό επιτελείο του Σαμαρά οι πληροφορίες ότι ετοιμάζονται θεαματικές αποχωρήσεις από τη ΝΔ στο τριήμερο του συνεδρίου, με κατεύθυνση το κόμμα της Ντόρας! Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τί είναι αλήθεια και τί υπερβολή από όσα ακούγονται. Αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι τυχόν επανάληψη του...

σεναρίου αποχώρησης των ανανεωτικών από τον Σύριζα. Για σκεφτείτε να αρχίσουν μαζικά να φεύγουν από την αίθουσα δεκάδες στελέχη... Η εικόνα θα ήταν αγριευτική για το κόμμα που μέχρι πριν 9 μήνες κυβερνούσε. "Θα προτιμούσα να έπεφτα σε λήθαργο και να ξυπνούσα τη Δευτέρα, όταν όλα θα έχουν τελειώσει", μας έλεγε άνθρωπος πολύ κοντά στον Σαμαρά από τα χρόνια της Πολιτικής Ανοιξης. Αλλά είναι τα πράγματα τόσο δραματικά; Κατά τη γνώμη μου, όχι. Ετσι κι αλλιώς κάποιοι βουλευτές θα φύγουν για τη Ντόρα... Ποιό είναι το θέμα; Να μη γίνει μπούγιο στο συνέδριο.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που θα φύγουν σημαντικά στελέχη για να πάνε στο απόκομμα της Ντόρας. Μόνο τίποτα τελειωμένοι πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Με τη Ντορα θελουν να πανε πολλοι. Το θεμα ειναι αν θα της κανουν καλο, πηγαινοντας μαζι της. Αν ειναι προσωπα φθαρμενα περισσοτερη ζημια θα της κανουν, παρα καλο.

Ανώνυμος είπε...

Δικαιως φοβουνται στη ΝΔ. Ετσι που τα εχουν κανει, θα χασουν πολλους. Το κομμα γινεται ολο και πιο δεξιο, ολο και πιο ανευθυνο.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι που το παει ο Σαμαρας θα μας διωξει ολους απο τη ΝΔ. Δεν μπορει να ειναι το κομμα μονο η παρεα του. Αυτη ας τη βλεπει σπιτι του ή σε ταβερνες.