Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

»Ζαπ Ζαπ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΟΝ Είδηση δεν είναι ότι το δελτίο του ΜΕΓΚΑ τερμάτισε πρώτο στην κούρσα του ανταγωνισμού και τον Μάρτιο. ΖΑΠ Είδηση είναι ότι ανοίγει συνεχώς την ψαλίδα με το δεύτερο στην κατάταξη δελτίο, αυτό του Alter.
ΖΑΠ Στις οκτώ μονάδες η διαφορά για τον Μάρτιο, μία μονάδα παραπάνω από τον Φεβρουάριο. ΖΑΠ 23,5% ο μέσος όρος του δελτίου του ΜΕΓΚΑ, 15,4% ο μέσος όρος του δελτίου του Alter, 12,8% του Alpha. ΖΑΠ Οσο για το δελτίο του ΑΝΤ1, σςςςςςςςςς ησυχία. Μην τους ξυπνήσουμε εκεί στο Μαρούσι. Αμαρτία να ταράξουμε τη νιρβάνα τους... ΖΑΠ Ενα ένα τα διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1 κάνουν το πέρασμά τους από τα ριάλιτι και τα σόου του καναλιού. ΖΑΠ Την αρχή έκαναν ο..
Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Και τώρα τη σκυτάλη παρέλαβε ο Γιάννης Λάτσιος. ΖΑΠ Αντε να δούμε και τον Σπήλιο Χαράμη κριτή σε επιτροπή, μάλλον ριάλιτι μαγειρικής (λόγω ηλικίας), να 'ρθει να δέσει το σιρόπι... ΖΑΠ Εμένα πάντως βλέποντας τον Γιάννη Λάτσιο σε ρόλο κριτή με το πολύ σοβαρό ύφος, με ατάκες του στιλ «είδα μια γυναίκα να εγκαταλείπεται κι έναν άνδρα να την υποδέχεται αισθαντικά», μου 'ρθε στο μυαλό η ατάκα από διαφήμιση τηλεφωνικού αριθμού πληροφοριών. Τι νοοούμερο.... ΖΑΠ Διαμαρτυρίες και επικρίσεις της Ρηγίλλης για τη συμμετοχή της Φωτεινής Πιπιλή στο «Dancing with the stars», διότι, λέει, τέτοιες εποχές που η χώρα δοκιμάζεται δεν είναι πρέπον και σωστό μια βουλευτής του κόμματος να μετέχει σε ντιριντάχτα σόου. ΖΑΠ Μπράβο βρε. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του κόμματος κι όχι το Βατοπέδι, οι υποκλοπές, οι σχέσεις Ντόρας - Σαμαρά, ο κουρασμένος που, αφού μας βύθισε, εξαφανίστηκε και τώρα βρίσκεται στην Ιταλία και χτυπά μακαρονάδες και τιραμισού. Μωρέ πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές; ΖΑΠ Πάντως, μεταξύ μας, αγαπητή Φωτεινή, τι το 'θελες το τσα-τσα; Ασ' τα για την Ευγενίτσα του μπουμπούκου αυτά. Αν κι αυτή δεν χορεύει τσα-τσα αλλά τσα-τσα-τσα (;) ΖΑΠ Δεν τραβούσες ένα χορό των αναστενάρηδων να 'σαι και μέσα στο πνεύμα των ημερών; ΖΑΠ Κι επειδή ο χορός των αναστενάρηδων δεν μαθαίνεται με λίγες πρόβες αλλά απαιτεί πειθαρχία κι εκπαίδευση χρόνων, άντε ένα ζεϊμπέκικο. Ασχετα αν δεν γίνεις ποτέ πρωθυπουργός. ΖΑΠ Γιατί αυτό που είχε χορέψει ο ΓΑΠ μόνο ζεϊμπέκικο δεν ήταν... ΖΑΠ Ποιο ζεϊμπέκικο να χόρευες; Το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου». Στη στράτα μας, για ν' ακριβολογούμε... ΖΑΠ Πώς δικαιολόγησε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας στο εναλλακτικό δελτίο το γεγονός ότι το καϊνάρι του, ενώ (λέμε τώρα) υπηρετεί τη μαμά πατρίδα στο Ναυτικό, πήρε άδεια και βρέθηκε στην Καραϊβική στο κοσμοπολίτικο St Barthes, όπως αποκάλυψε το «Πρώτο Θέμα»; ΖΑΠ Πήγε για επαγγελματικούς λόγους. Για τις ανάγκες της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών 1821. «Και τους ήρωες του 1821 μετά τους σούβλισαν!». ΖΑΠ Πινόκιο, για την Ελλάδα ρε γαμώτο καίγεται στον τροπικό ήλιο της Καραϊβικής ο (λέμε τώρα) ναύτης...

OFF

Μ.Πετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: