Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

»O ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...



Στο "ψιλό" τον πήραν τον Νικολά Σαρκοζί αφότου δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook μια φωτογραφία η οποία τον δείχνει να βρίσκεται στο τείχος του Βερολίνου.
Στο διαδίκτυο δημιουργήθηκε ένα νέο κίνημα που εμπαίζει το ζήτημα της παρουσίας του Γάλλου Προέδρου στο Βερολίνο, την ιστορική ημέρα της πτώσης του τείχους.
Ωστόσο, γαλλική εφημερίδα ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή της στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Γάλλος πρόεδρος δεν ήταν καν στο Βερολίνο εκείνη τη μέρα, αλλά πήγε μια βδομάδα αργότερα.Στη συνέχεια, την σκυτάλη ανέλαβαν χρήστες του Διαδικτύου, μοντάροντας φωτογραφίες που απεικονίζουν διάφορα ιστορικά γεγονότα. Σε αυτές έχουν τοποθετήσει και τον πρόεδρο της Γαλλίας...

...«Με το Σαρκοζί είναι όλα πιθανά, ειδικά η πλαστογραφία», είπε ο Alain Auffray, δημοσιογράφος της εφημερίδας Libération. Σε διάφορα blogs έχει γραφεί ακόμη και μια υποτιθέμενη βιογραφία του Σαρκοζί στην οποία εμφανίζεται σαν ήρωας σε διάφορες στιγμές της ιστορίας. Για παράδειγμα: Ο Νικολά Σαρκοζί ανακαλύπτει τα πρώτα εργαλεία στην ανθρωπότητα και γίνεται ο πρώτος Homo Habilis, ο Νικολά Σαρκοζί χτίζει μόνος του τις πυραμίδες, κ.ο.κ.
Οι φωτογραφίες που παρατίθενται απεικονίζουν το Νικολά Σαρκοζί σε διάφορα σημαντικά γεγονότα που περιλαμβάνουν από το πρώτο ταξίδι του ανθρώπου στο φεγγάρι μέχρι και το μουντιάλ του 1998!

Δεν υπάρχουν σχόλια: