Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

»Αθλητικη και οικονομικη ανασκοπηση

Δύο ανασκοπήσεις της χρονιάς που φεύγει θα δούμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα και την επόμενη ημέρα τους σταθμούς στην οικονομία της χώρας.
Από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη. Η νέα εποχή του Ολυμπιακού και η επίτευξη του πρώτου στόχου που κατέταξε τους ερυθρόλευκους πρωταθλητές χειμώνα. Την αλλαγή σελίδας στον ...Ολυμπιακό σχολιάζει ο Σουηδός ποδοσφαιριστής Όλαφ Μέλμπεργκ.
Στην αθλητική ανασκόπηση που θα παρουσιάσει ο Πάνος Βόγλης, στις 12 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, θα θυμηθούμε το νταμπλ του Παναθηναϊκού και τα κατορθώματα του Τζιμπρίλ Σισέ, την τρίτη αποχώρηση Μπάγιεβιτς από την ΑΕΚ, την υπέρβαση του ΠΑΟΚ που διεκδίκησε μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, ενώ θα δούμε σε ...ριπλέϊ τα καλύτερα γκόλ του 2010 σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Την επόμενη ημέρα ο ΣΚΑΪ, στις 10 το πρωΐ παρουσιάζει με τον Σπύρο Μάλλη την οικονομική ανασκόπηση της χρονιάς. Η κρίση και η ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ αλλά και οι προοπτικές της νέας χρονιάς, όπως τις βλέπουν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Διονύσης Χιόνης κι ο διαφημιστής Χρήστος Παπαπολίζος.

http://www.golema.gr/κειμενα/410/Αθλητική-και-οικονομική-ανασκόπηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: