Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

»Μηνυματα Μητσοτακη σε κυβερνηση και ΝΔ

Την ανησυχία του για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις εκφράζει με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Εθνος» σε μια κρίσιμη στιγμή ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
«E» 3/5
Σαφή μηνύματα τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς την αντιπολίτευση απευθύνει ο ...πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, προχωρώντας -έπειτα από καιρό- σε πολιτική παρέμβαση με επίκεντρο τα θέματα της οικονομίας.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, με την αποκλειστική δήλωση που κάνει στο «Εθνος», δεν κρύβει την ανησυχία του για τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και ουσιαστικά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ζητεί από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στηρίξουν την κυβέρνηση, με στόχο την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση, σημειώνει ότι οι εκλογές δεν αποτελούν λύση και απευθύνεται στον πρωθυπουργό, στον οποίο επισημαίνει και την ανάγκη να προχωρήσει αμέσως στη σύσταση υπουργείου Οικονομικών.
Η δήλωσηΟλόκληρη η βαρυσήμαντη δήλωση του κ. Μητσοτάκη στο «Εθνος» έχει ως εξής: «Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν την κυβέρνηση αυτή, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες που εμφανίζει, προκειμένου να βγούμε από την κρίση. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντιπολίτευσης.
Οι εκλογές δεν αποτελούν λύση σε καμία περίπτωση. Οταν μιλώ για στήριξη δεν εννοώ τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πάνω στη βάση μιας σωστής και αποτελεσματικής πολιτικής.
Στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της πολιτικής είναι αναγκαία η ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=63001010

Δεν υπάρχουν σχόλια: