Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

»ΒΗΜΑτοδΟτης

ΒΗΜΑ



Η Εβδομάδα των Παθών κάθε χρόνο προσφέρεται για θυσίες Διοικητών και υψηλόβαθμών στελεχών ΔΕΚΟ και άλλων Νομικών Προσώπων. Σύμφωνα μάλιστα με μια διαχρονική δεισιδαιμονία, οι υπουργοί που δεν θυσιάζουν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας κάποιους διοικητές των υπό την δικαιοδοσία τους Οργανισμών έχουν... μεγάλες πιθανότητες να θυσιαστούν οι ίδιοι στον επερχόμενο ανασχηματισμό. Οι Θεοί της ισχύος ζητούν αίμα συνεργατών γι’ αυτό και δεν απορώ που οι κκ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης και Αν. Λοβέρδος ξεκίνησαν την Μεγάλη Τρίτη τον μακάβριο χορό των αποκεφαλισμών. Ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης ζήτησε τις παραιτήσεις του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΘ κ. Ι. Κωνσταντίνου και του αναπληρωτή διευθυντή κ. Κ. Μαυράκη. Όσο για τον κ. Λοβέρδο δεν επρόκειτο βεβαίως να υστερήσει και ζήτησε την παραίτηση της διοικητού του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».
Πράκτοράς μου στο υπουργείο Υγείας με προετοιμάζει για το splatter που θα ακολουθήσει λέγοντας ότι ο Ανδρέας προτίθεται να συνεχίσει τις θυσίες με την αποκαθήλωση αρκετών άλλων διοικητών νοσοκομείων. Κυκλοφορεί ευρέως μάλιστα ότι ο υπουργός Υγείας έχει θέσει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων για τους διοικητές έτσι ώστε ουδείς να κατορθώσει να ανταποκριθεί και να έχει εν συνεχεία ο υπουργός την ελευθερία να στείλει στο σπίτι του όποιον θέλει. Τέλος, πολλοί στοιχηματίζουν ότι αποκλείεται η Μεγάλη Εβδομάδα να ολοκληρωθεί χωρίς να έχει προχωρήσει και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου σε καρατομήσεις αμνών στις αναρίθμητες ΔΕΚΟ που εποπτεύει.
**
Οι αναξιοπαθούσες ελληνικές τράπεζες δεν έχουν μόνον τις ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=396690&h1=true

Δεν υπάρχουν σχόλια: