Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

»Απο τον 9,84 ερχομαι...

Tου Πασχου Μανδραβελη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



Με δύο πράγματα ασχολήθηκε στη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης. Με τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και με τον 9,84! Ενώ όλοι ασχολούνται με το τι είπε ή δεν είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πιο ενδιαφέρον έχει η τοποθέτησή του για τον ραδιοσταθμό της... πόλης. Την καταγράφουμε:
Δημοσιογράφος: «Κύριε Μιχελάκη, σήμερα, αποκαλύπτει η «Δημοκρατία» ότι έδωσε εντολή ο κ. Καμίνης ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9,84» να μην καλύψει καμία Θεία Λειτουργία, με το πρόσχημα ότι ενοχλούνται 1.500.000 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα. Εχετε κάποιο σχόλιο;».
Γ. Μιχελάκης: «Εχω δει το δημοσίευμα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Δημοκρατία”, που αναφέρει ότι, με άνωθεν εντολή, ο ραδιοφωνικός σταθμός “Αθήνα 9,84”, έπειτα από πολλά χρόνια, δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην προσβληθούν οι Μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη χώρα και φτάνουν το ένα εκατομμύριο.
»Πρώτα απ’ όλα, ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι Μουσουλμάνοι; Πήγε κάποια αντιπροσωπεία Μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο; Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως! Από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.
»Είναι μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός. Οφείλει, σήμερα κιόλας, να ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_17_21/04/2011_439722

Δεν υπάρχουν σχόλια: