Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

»Απ. Κακλαμανης: «Εκλογες αν συνεχιστει το μπαχαλο»

enet.gr, 09:43

Κριτική στον Γ. Παπακωνσταντίνου
Απ. Κακλαμάνης: «Εκλογές αν συνεχιστεί το μπάχαλο»

«Η διεξαγωγή εκλογών σε αυτή τη συγκυρία θα είναι λάθος για την οικονομία» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης της ΝΕΤ, προσθέτοντας ωστόσο πως «αν συνεχιστεί το μπάχαλο» αναγκαστικά θα...
πρέπει να πάμε σε εκλογές. Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της τρόικας και της αντιδράσεις που προέκυψαν από αυτές είπε ότι θα πρέπει να δούμε και τις ευθύνες μας ως λαός, ενώ άσκησε κριτική και στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
"Έπρεπε να είχαμε λάβει τα μέτρα μας και πρέπει να αναζητήσουμε και τις δικές μας ευθύνες" είπε ο Απ. Κακλαμάνης σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Τρόικας επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στον Γ. Παπακωνσταντίνου καθώς όπως επισήμανε "όφειλε από πέρυσι να ξεκαθαρίσει αυτά τα σούρτα φέρτα της τρόικας".
"Ο κόσμος έπρεπε να είχε ενημερωθεί από την επίσημη κυβέρνηση" υποστήριξε, τονίζοντας ότι η τρόικα μίλησε για τη συγκέντρωση 50 δισ. ευρώ από τη πώληση ακίνητης δημόσια περιουσίας ενώ η κυβέρνηση έχει ένα πρόγραμμα για τη συγκέντρωση 15 δισ. από την αξιοποίηση αυτής.
"Εγώ ως βουλευτής δεν θα ανεχτώ να...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=251181

Δεν υπάρχουν σχόλια: