Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

»Ένταση με τον Ρουμελιώτη

Θολές είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι αποφάσεις της διοίκησης της «Ελευθεροτυπίας» και αναφορικά με το ποια θα είναι η στάση της εφημερίδας απέναντι στον δημοσιογράφο, Ανδρέα Ρουμελιώτη.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, προέκυψε ένταση ύστερα από άρθρο, του οποίου ο... τίτλος αναφερόταν στον ΠΑΟΚ.
Ακολούθησαν τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας οπαδών της ομάδας στην εφημερίδα και από εκεί και μετά η είδηση... θολώνει. Οι μισές πληροφορίες λένε ότι στον δημοσιογράφο κοινοποιήθηκε η απόλυση του, όπως επίσης και ότι τελευταίως είχε εκφραστεί δυσφορία για τη θεματολογία του από υψηλά κυβερνητικά... πατώματα.
Οι άλλες μισές ότι υπήρξε ένταση με διευθυντικό στέλεχος της «Ελευθεροτυπίας» και γι' αυτό αποφασίστηκε η μετακίνηση του δημοσιογράφου στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, αφού ο δημοσιογράφος αρθρογραφεί εδώ και πολλά χρόνια στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας και ως εκ τούτου θεωρείται δυσκολο να... μετατραπεί αίφνης το εργασιακό καθεστώς κάτω από το οποίο απασχολείται.
Η συνέχεια αναμένεται θερμή, αν και όπως ψιθυρίζεται στη Μίνωος, οι δεσμοί του Ρουμελιώτη με το φύλλο είναι ισχυροί και οτι ακόμη και στις πιο σοβαρές συνεργασίας σημειώνονται ταραχές και σκαμπανεβάσματα.

http://www.golema.gr/κειμενα/1382/Ένταση-με-τον-Ρουμελιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: