Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

»Σταματης Μαλελης Με ποιες εκπομπες θα εφτιαχνε το ιδανικο τηλεοπτικο προγραμμα;

Σταμάτης Μαλέλης
Με ποιες εκπομπές θα έφτιαχνε το ιδανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Στην εκπομπή «Πρωινό Mou» βρέθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση, τη πτώση των μεσημεριανών, ενώ δεν αρνήθηκε να φτιάξει το πρόγραμμα ενός ιδανικού ,,,καναλιού.

«Το life-style είναι πολύ βασικό στις μέρες μας. Είναι αντικαταθλιπτικό», δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης και πρόσθεσε: «Η τηλεόραση τείνει προς την ψυχαγωγία, θα λειτουργήσει σαν αντικαταθλιπτικό. Το δημοσιογραφικό κομμάτι πλέον είναι μόνο στο Ίντερνετ».

Ο διευθυντής ειδήσεων του Star συνδύασε διάφορες εκπομπές απ' όλα τα κανάλια και δημιούργησε το δικό του ιδανικό πρόγραμμα: «Στις 7.00-10.00 το πρωί θα έβαζα Καμπουράκη-Οικονομέα γιατί κάνουν δημοσιογραφία αλλά με χιούμορ. Αμέσως μετά θα έβαζα το "Πρωινό Μou", γιατί είναι η πιο επιτυχημένη εκπομπή αυτή τη στιγμή - μάλιστα το είχα πει δημόσια μόλις είχε ανακοινωθεί αυτή η εκπομπή ότι θα πάνε πάρα πολύ καλά! Στη ζώνη των μεσημεριανών θα έβαζα σειρές και μετά ένα τηλεπαιχνίδι. Για κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα έβαζα το δελτίο του Mega, όπου γίνεται πάρα πολύ καλή προσπάθεια και πιστεύω πως το τελευταίο διάστημα δέχεται μία επίθεση πολύ άδικη. Στο prime time θα δυσκολευόμουν, θα έβαζα το «Νησί», τον Λαζόπουλο και στις 23.00 θα έβαζα το «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι τα δύο πρώτα χρόνια δεν μου άρεσαν. Φέτος έδεσαν σαν ομάδα, κάνουν πολύ καλό χιούμορ και χωρίς κακία. Μετά θα έβαζα τον Κωστόπουλο, ο οποίος κάνει κάτι το οποίο το χρειαζόταν η ελληνική τηλεόραση ή ξένη ταινία».

Ο Σταμάτης Μαλέλης ως ο άνθρωπος που καθιέρωσε τα «παράθυρα» στις ειδήσεις έδωσε τη δική του πρόταση για το πώς θα έπρεπε να είναι τα δελτία ειδήσεων στις μέρες μας: «Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε πώς θα κάνουμε διαφορετικές τις ειδήσεις, είτε με την επιλογή των παράθυρων είτε χωρίς αυτά. Πρέπει να αφήσουμε το στείρο δημοσιογραφικό λόγο και να μπούμε στη λογική της ομάδας που υποφέρει περισσότερο, στη λογική των νέων». Δεν παρέλειψε όμως να σχολιάσει και την πτώση των μεσημεριανών εκπομπών: «Για την πτώση των μεσημεριανών δεν φταίει το lifestyle αλλά ο τρόπος που γίνεται. Πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε διαφορετικά αυτού του είδους τη ψυχαγωγία. Ξέρουμε πως χωλαίνουμε αλλά θα βρούμε τρόπους να τα ξεπεράσουμε».
http://www.yupi.gr/gossip/c26278/Stamaths_Malelhs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: