Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

»«Ο βουλευτης Κ. Καραμανλης»

«E» 2/2

Επίσημο χαρακτήρα προσλαμβάνει πλέον η σύγκρουση της ηγεσίας της ΝΔ με το στενό πολιτικό περιβάλλον του κ. Κ. Καραμανλή.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Γ. Μιχελάκης, επιβεβαιώνοντας χθεσινό δημοσίευμα του «Εθνους», απέρριψε με δημόσια τοποθέτησή του τις επισημάνσεις του κ. Β. Αντώναρου σχετικά με τη συμπεριφορά του κόμματος έναντι των πρώην πρωθυπουργών. Παράλληλα, προκάλεσε αίσθηση η απάντησή του, όταν ρωτήθηκε για το εάν ο κ. Αντωνάρος μεταφέρει τις... απόψεις του κ. Καραμανλή. «Δεν είναι θεσμοθετημένο βουλευτής να εκπροσωπεί βουλευτή», τόνισε δηκτικά, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό και στον επί δώδεκα συναπτά έτη πρόεδρο της ΝΔ.

Κατά τα άλλα, έκανε λόγο για την ύπαρξη «εξαιρετικών σχέσεων» μεταξύ του νυν και του τέως προέδρου της ΝΔ. «Οι σχέσεις του τέως πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή με τον Αντώνη Σαμαρά είναι εξαιρετικές, πάντα έτσι ήταν, όλα τα άλλα κινούνται σε επίπεδο παραπολιτικής» σημείωσε, αλλά παραδέχθηκε ότι το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.
Ακόμη προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν προκληθεί από δηλώσεις ιστορικών στελεχών της ΝΔ, όπως είναι ο κ. Ι. Βαρβιτσιώτης («είμαστε όλοι καραμανλικοί»), λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καραμανλική πτέρυγα ή άλλες πτέρυγες στην αξιωματική αντιπολίτευση». «Ενα είναι το ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=53112966

Δεν υπάρχουν σχόλια: