Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

»Τορπιλη στην Εθνικη απο Alpha

«Οχι» για δεύτερη φορά απάντησε το Δ.Σ. της Alpha Bank έπειτα από 5ωρη συνεδρίαση. Εντονα δυσαρεστημένη η κυβέρνηση από την εξέλιξη. Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον κλάδο
«E» 19/2ΑΡΘΡΟ PHOTO GALLERY

Πέντε ώρες κράτησε η ευφορία για το mega deal της Εθνικής Τράπεζας µε την Alpha Bank, που θα άλλαζε το τραπεζικό τοπίο και θα δηµιουργούσε θετικές προοπτικές ακόµα και για την ελληνική οικονοµία.
Στις 2.30 το µεσηµέρι κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήµες ότι η...

Εθνική έκανε πρόταση συγχώνευσης στην Alpha Bank. Μία ώρα αργότερα, η ΕτΕ γνωστοποίησε µε ανακοίνωσή της στο Χρηµατιστήριο Αθηνών την πρόταση φιλικής συγχώνευσης που έκανε στη διοίκηση της Alpha Bank και παρέθετε αναλυτικά τους όρους, τις προϋποθέσεις, αλλά και τα οφέλη που θα προέκυπταν από την «ένωση».
Την ίδια ώρα εξελισσόταν η θυελλώδης και µαραθώνια -διήρκεσε πάνω από 5 ώρες- συνεδρίαση του ΔΣ της Alpha Bank, που εξέταζε ενδελεχώς την πρόταση της ΕτΕ και κατέληξε να πει «όχι µε τους υπάρχοντες όρους».
Υψηλόβαθµα στελέχη της Alpha Bank, ο «σκληρός» πυρήνας που είχε τορπιλίσει και την προ 10ετίας απόπειρα συγχώνευσης των δύο τραπεζών, κατάφεραν και πάλι χθες να...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=55268950

Δεν υπάρχουν σχόλια: