Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

»ΠαραλΙγο η Μπεκατωρου να δικαιωσει τον Παγκαλο

http://www.ellispoint.gr/index.php?option=com_resource&controller=article&article=7591&category_id=6&Itemid=21

Τι είχε πει ο Θ. Πάγκαλος, με το δικό του τρόπο; Ότι μην μας κατηγορείτε εσείς (οι πολίτες) διότι εσείς μας ζητάτε τα ρουσφέτια και εσείς συνεχίζετε να μας ψηφίζετε.
Αυτή η τοποθέτηση παραλίγο να γνωρίσει την πλήρη της δικαίωση μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι «Just the two of us» στο Mega.
Θεωρητικά στο παιχνίδι συμμετείχαν προσωπικότητες από... διάφορους χώρους δράσης που τόλμησαν να τραγουδήσουν ντουέτο με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου, ζωντανά πάνω στη σκηνή και να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια παρουσίασαν το ντουέτο τους κάθε εβδομάδα με την κριτική επιτροπή και το κοινό να αξιολογούν την απόδοση τους, δηλαδή το πώς τραγουδούσαν.
Αυτά λέει η επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής. Ανάμεσα στις προσωπικότητες ήταν και η κυρία Μαρία Μπεκατώρου που έγινε πανελληνίως γνωστή από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Λαζόπουλο και τους Αρβύλα που σατίριζαν τις απόλυτα trash τηλεοπτικές της εκπομπές.
Κάθε φορά που οι κριτές έστελναν την κυρία Μπεκατώρου σπίτι της ως άφωνη, οι τηλεοπτικοί ψηφοφόροι την επέστρεφαν στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να φτάσει στον τελικό, αν και έχασε από τον ηθοποιό Παναγιώτη Πετράκη ο οποίος κατά κοινή ομολογία τραγουδούσε σαφώς καλύτερα.
Έτσι λοιπόν την ώρα που κάποιοι διαμαρτύρονται για τη χαμηλή ποιότητα της τηλεόρασης κάποιοι –πολλοί- άλλοι πλήρωναν 1,48 Ευρώ το sms για να συνεχίσει την καριέρα της η «Μαρία η άφωνη» σε αυτό το διαγωνισμό τραγουδιού.
Φυσικά και η ψηφοφορία στις εκλογές δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με την τηλεψηφοφορία του Just the two of us. Ωστόσο πίσω και από τις δύο κρύβεται η αλήθεια ότι έχουμε την τηλεόραση και την πολιτική που θέλουμε αλλά και μας αξίζει. Ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν.

Για την ιστορία η τηλεθέαση στο χθεσινό τελικό έφτασε το 45%
Παναγιώτης Κακολύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: