Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

»Θα μπει επιτελους κανενας στο κελί 33;;;

Του Φίλιππου Φιλιππακόπουλου ellispoint

Όλο και περισσότερος κόσμος εκφράζει πλέον δημόσια την αντίδρασή του και την αγανάκτηση του για τα μέτρα και την πίεση που υφίσταται. Όλο και περισσότεροι πλέον συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις «φωτιά» στα διόδια και ανοίγουν τις μπάρες για να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα χωρίς να πληρώνουν.
Εκεί που το βλέπαμε το φαινόμενο αυτό από μεμονωμένους οδηγούς στις... Αφίδνες πλέον η «Ακρίβεια ΣΤΟΠ» έχει επεκταθεί μαζικά σε όλη την χώρα .
Μπορεί αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας να μην είναι ο ενδεδειγμένος, μπορεί να έχει σε κάποιες περιπτώσεις βίαια χαρακτηριστικά αλλά για πολλούς αποτελεί μονόδρομο αφού διαπιστώνουν ότι δεν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης ,ότι δεν τους ακούν και δεν τους υπολογίζουν.
Οι διαμαρτυρίες πολιτών επεκτάθηκαν και στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης όπου ανακοινώθηκαν μεγάλες αυξήσεις στα εισιτήρια .Πολίτες με πανό και συνθήματα προέτρεπαν τους επιβάτες για κάποια ώρα να μην κόβουν εισιτήριο. Η διαμαρτυρία είχε απήχηση ,όπως άλλωστε και στα διόδια.
Τα φαινόμενα αυτά σε συνδυασμό με την ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ellispoint.gr/index.php?option=com_resource&controller=article&article=7458&category_id=3&Itemid=21

Δεν υπάρχουν σχόλια: