Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

»Άγιος Βασιλης ο Ντι Μαρια!



http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=32008&catID=6

Σε ένα επεισοδιακό ματς με δύο κόκκινες και πολύ ξύλο, η Ρεάλ Μαδρίτης απέφυγε την γκέλα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» επικρατώντας 1-0 της Σεβίλλης χάρη σε ένα εντυπωσιακό γκολ του Ανχελ ντι Μαρία. Οι Ανδαλουσιανοί ζόρισαν πολύ τους παίκτες του Μουρίνιο, που έγιναν δέκα στο 63' εξαιτίας της αποβολής του Καρβάλιο για αγκωνιά. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα μετά την προσπάθεια του Οζίλ και αφού απέφυγε πολύ ...
πλάγια αριστερά τον Πάλοπ τον πλάσαρε από πολύ δύσκολη γωνία για το τελικό 1-0. Στο 91' ο δεξιός μπακ τη Σεβίλλης, Μαχαμαντού Νταμπό, είδε και αυτός κόκκινη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον σκόρερ.

Με τη νίκη αυτή, οι Μερένχες διατήρησαν την απόσταση... βολής που έχουν από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια, Μπαρτσελόνα, παραμένοντας στο -2. Από την άλλη, οι Ανδαλουσιάνοι του Γκρεγκόριο Μανθάνο υπέστησαν την 5η σερί ήττα τους στην Primera Division και παραμένουν για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα στους 20 βαθμούς! Σημειώνεται ότι η ένταση του αγωνιστικού χώρου μεταφέρθηκε και εκτός γραμμώνο. Ο Σιλβίνο Λούρο, βοηθός του Μουρίνιο είχε λεκτικό επεισόδιο με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γκονθάλο Ουρτάδο. Στη μέση για να τους χωρίσει μπήκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Αγουστίν Ερερίν, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: