Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

»Φουλ "Ανασκοπηση" στον ΣΚΑΪ

Ό,τι συνέβη φέτος - και συνέβησαν πολλά και όχι κατ' ανάγκη ευχάριστα -, ό,τι απασχόλησε την εγχώρια και παγκόσμια επικαιρότητα φιλοδοξεί να «χωρέσει» ο ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Ανασκόπηση 2010» με τον Σπύρο Μάλλη.
Αυτή την Κυριακή και από τις 10 το πρωί, ο δημοσιογράφος θα «ξεσκονίσει» τα γεγονότα της χρονιάς από την Ελλάδα και τον κόσμο σε ένα δίωρο αφιέρωμα, για το οποίο δούλεψε το σύνολο των δημοσιογράφων και των τεχνικών του καναλιού.
Την πρώτη ώρα της εκπομπής στο στούντιο και μαζί με τον Σπύρο Μάλλη θα βρεθούν πολιτικοί αναλυτές και δημοσιογράφοι επιχειρώντας μια πιο...
βαθιά ανάλυση στο γεγονός που θα έχουν να θυμούνται από το 2010. Ο Άρης Πορτοσάλτε, η Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος και ο Γιώργος Βούλγαρης θα συζητήσουν για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία: από την είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το μνημόνιο, μέχρι τον Καλλικράτη, τις εκλογές και την τρομοκρατία.
Στην δεύτερη ώρας της ανασκόπησης, η Λίδα Μπόλα και η Ελένη Βαρβιτσιώτη θα ρίξουν μια καλή ματιά στα διεθνή γεγονότα του 2010 που «σημάδεψαν» το 2010, με πρώτα στη λίστα τον φονικό σεισμό στην Αϊτή, την επιχείρηση διάσωσης των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή, αλλά και τους τριγμούς στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.

http://www.golema.gr/κειμενα/277/Φουλ-%22Ανασκόπηση%22-στον-ΣΚΑΪ



Δεν υπάρχουν σχόλια: