Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

»Ντορα εναντιον Θεμου Αναστασιαδη για τα 5,5 εκατ.!


Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβηκε στο βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού την Κυριακή το βράδυ, σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι θα εξαπολύσει ανοιχτή επίθεση εναντίον του Θέμου Αναστασιάδη!
Ως ειδική εισηγήτρια εκ μέρους των ανεξαρτήτων βουλευτών η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στον ρόλο των ΜΜΕ εν μέσω οικονομικής κρίσης και φτάνοντας στο θέμα της φοροδιαφυγής είπε:
"Μιλάτε για δίωξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος και ετοιμάζεστε να καθιερώσετε την υποχρεωτική απαγόρευση χρήσης μετρητών μεταξύ...
επιχειρήσεων για πάνω από 1500 Ευρώ. Την ίδια ώρα που παραμένει ατελέσφορη επί δύο κυβερνήσεων η υπόθεση των αγνώστου προελεύσεως 5,5 εκ. του γνωστού εκδότη και τηλεπερσόνα του κυρίου Θ. Αναστασιάδη, που με ανεξήγητο τρόπο εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς του και κανείς να μην θεωρεί ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση στον ελληνικό λαό γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών..οι πολίτες εντός του συστήματος και οι πολίτες εκτός του συστήματος. Και δεν είναι μόνο αυτό... Είναι ότι όλοι μας θεωρούμαστε από τον κόσμο υπαίτιοι γιατί λένε τον φοβάστε γι' αυτό δεν τον κυνηγάτε γι΄ αυτό είσαστε μουγγοί στην Βουλή των Ελλήνων. Και σας πάω και στοίχημα ότι δεν θα υπάρχει και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα μεταδώσει αυτό το οποίο λέω εγώ σήμερα. Παραταύτα το χρωστάμε στον ελληνικό λαό."
Η επίθεση της κ. Μπακογιάννη εναντίον του εκδότη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", Θέμου Αναστασιάδη, έρχεται μετά από σειρά επικριτικών δημοσιευμάτων της εφημερίδας, που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια των Δημοτικών εκλογών και είχαν ως αντικείμενό τους τον γιο της και νυν Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη και συνεχίστηκαν τις επόμενες Κυριακές.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη, ενώ στον αντίλογο των όσων είπε η κ. Μπακογιάννη εκφράζεται η απορία γιατί δεν αναφέρθηκε και σε ιδιοκτήτες άλλων ΜΜΕ που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη ή την εφορία αλλά περιορίστηκε στο θέμα των 5,5 εκατ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη.
Θυμίζουμε ότι την υπόθεση αυτή είχε φέρει στη δημοσιότητα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά την υπόθεση Ζαχόπουλου που οδήγησε στην αποχώρηση του τελευταίου από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".
Παρακολουθήστε την επίθεση της κ. Μπακογιάννη στον κ. Αναστασιάδη από το ελληνικό κοινοβούλιο:


http://www.newsbomb.gr/politikh/story/ntora-enantion-themoy-anastasiadh-gia-ta-55-ekat




Δεν υπάρχουν σχόλια: