Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

»ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΧΟΥΚΛΗ -ΜΠΙΖΟΓΛΗ...

Γράφει Η ΤΗΛΕΦΑΚΑ

Το δελτίο του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη δεν εμφανίζει κανένα σημάδι ανάκαμψης και το νέο -α λα ΕΡΤ- μοντέλο δεν δείχνει να μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό. Χθες έκανε ποσοστό μόλις 10,6%, δέκα μονάδες κάτω από το Alter και δεκατρείς από το Mega. Λογικό είναι, λοιπόν, να εντείνεται ο προβληματισμός και...


να αναζητείται διέξοδος. Η γκρίνια για τη Χούκλη μεγαλώνει, αλλά οι σοβαρότεροι επισημαίνουν ότι πάσχει το ίδιο το μοντέλο των ειδήσεων. Τα ίδια και χειρότερα γίνονται στο δελτίο της ΝΕΤ. Η Ρίτσα Μπιζόγλη, διάδοχος της Χούκλη, επικρίνεται για τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά των ειδήσεων, αλλά και εκεί υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που βλέπουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά ότι στραβά αρμενίζει το σκάφος. Και όταν λέμε στραβά, εννούμε πράσινα, καταπράσινα... Αναλυτικά τα ποσοστά για χθες:
MEGA 23
ALTER 20,1
ALPHA 12,5
ANT1 10,6
STAR 9
NET 3,5
ΣKAI 3,2

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει το μοντέλο του Antenna. Η ίδια η Χούκλη φταίει με το δήθεν κουλτουριάρικο και comme il faut στυλάκι της. Η πρώην αγαπημένη των προέδρων της ΕΡΤ και κολλητή φιλενάδα της οικογένειας Μπακογιάννη προκαλεί αφόρητη πλήξη σε όποιον προσπαθεί να παρακολουθήσει το δελτίο ειδήσεων.