Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

»“Μπαφιασε” ο Παμπουκης – Επεισοδιο για τσιγαρο σε εστιατοριο


Πολλοί έχουν μπαφιάσει την κυβέρνηση, αλλά ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης έφτασε στα άκρα για ένα τσιγάρο.Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το επεισόδιο έγινε σε εστιατόριο στο Κολωνάκι.Ο κ. Παμπούκης συνέτρωγε με τον κ. Βενιζέλο και γάλλους εκπροσώπους της Lazard – επενδυτικού οίκου – και ως γνωστόν μετά το φαί το τσιγάρο.. τραβιέται.Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα λοιπόν ο κ. Παμπούκης μετά από δίωρο δείπνο σε σημείο του εστιατορίου άκρως διακριτικό ώστε να μην τραβούν τα βλέμματα ή και με το φόβο της δημόσιας αποδοκιμασίας – εκεί σύμφωνα με την εφημερίδα ηλικιωμένη είχε αποδοκιμάσει τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή – θέλησε να κάνει ένα τσιγάρο, φανατικός καπνιστής γαρ.

Μάλιστα την ίδια επιθυμία εξέφρασε και ο κ. Πιγκάς της Lazard. Τότε σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα ο κ. Παμπούκης – παρά τις αντιδράσεις των σερβιτόρων που πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο που η κυβέρνηση του κ. Παμπούκη ψήφισε – άναψε τσιγάρο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο Θέμα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να παίρνει με τη βία το τσιγάρο από το χέρι από τους πελάτες. Από τη στιγμή που – όπως είπε – επέμεινε έβγαλε και αυτός τα τασάκια και τα έφερε στο τραπέζι.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=53468&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: