Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

»"ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ", ΛΕΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Γράφει Η ΤΗΛΕΦΑΚΑ

Αντίθετα από τον Μπόλαρη που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την "καταιγίδα" Ψωμιάδη, ο Βελόπουλος του ΛΑΟΣ τον έβαλε στη θέση του: "Τί μας λέτε; Να συλλάβουμε το πιστόλι και να αφήσουμε το δολοφόνο"; Ο Βελόπουλος τα έριξε και στον Μπόλαρη, λέγοντας ότι τα δυο μεγάλα κόμματα κυβερνούν 40 χρόνια και πρέπει να ζητήσουν συγνώμη. Το...
...

...
πιό ενδιαφέρον σημείο ήταν πάντως, όταν αποκάλυψε ότι τέσσερις βουλευτές του ΛΑΟΣ -μεταξύ των οποίων και ο ίδιος- ψήφισαν κατά του μνημονίου και 10 υπέρ. Ετσι ελήφθη η απόφαση να δοθεί θετική ψήφος στο μνημόνιο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως, δε βλέπω για ποιο λόγο έπρεπε αφού υπήρχε διχογνωμία να ορίσουν κομματική γραμμή. Ας ψήφιζε ο καθένας κατά την κρίση του. Διότι αν αυτό συνέβαινε, τότε η πιθανότητα να μην ψηφιστεί το μνημόνιο θα ήταν πιο ρεαλιστική και μπορεί να ενεθάρρυνε και άλλους υποψηφίους "αντάρτες" από το ΠΑΣΟΚ, που υπό τις συνθήκες δίστασαν γιατί η αρνητική ψήφος τους δε θα επηρέαζε το αποτέλεσμα, αλλά θα τους έβγαζε από το κόμμα τους... (Υποθέτω ότι η ψήφος του ΛΑΟΣ είχε ήδη γίνει γνωστή πριν την ψηφοφορία, δεν αιφνιδιάστηκε κανείς.)