Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

»ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ...

Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να κάνει άνω κάτω τη ΝΔ με τις προτάσεις του για ενοποίηση της Κεντροδεξιάς, αλλά μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι κινδυνεύει να γίνει μπάχαλο το δικό του κόμμα! Σημειώστε το όνομα του Μάκη Βορίδη και κρατήστε το για τη νύχτα της 4ης Νοεμβρίου, όταν θα έχουν γίνει γνωστά...

τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν ο Αδωνις πάρει στην Αττική πολύ κάτω από 10%, αναμείνατε έκρηξη του βουλευτή του ΛΑΟΣ. Θυμίζω ότι τα γκάλοπ του έδιναν πολύ υψηλά ποσοστά, σε περίπτωση που ήταν εκείνος υποψήφιος, ενώ υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι με την πολυδιάσπαση του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε άνετα να περάσει στον 2ο γύρο -ακόμη και να κερδίσει την περιφέρεια. Ο Καρατζαφέρης προτίμησε, όμως, τον Αδωνι, λέγοντας διάφορα "ηρωικά" του τύπου "ήθελα να τον προστατεύσω από ενδεχόμενες επιθέσεις"! Σημειώστε, ακόμη, ότι ο Βορίδης επέμενε να υποστηριχθεί ο Ψωμιάδης στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά ο Καρατζαφέρης έδωσε το χρίσμα στον Βελόπουλο.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μ,μ, ΚΑΘΟΛΟΥ σωστή η πληροφορία !!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΗ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ .
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΚΕΣ ΕΖΗΤΑΓΕ ΠΕΝΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .
ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ .ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ .
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΙΝΗΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ :
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ