Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

»«Επτα Τιτικες ρε...»


O Νίκος Αλέφαντος... επιστρέφει αναλύοντας το ντέρμπι των «αιωνίων»! Τι λέει για τα... εγκλήματα του Βαλβέρδε και των παικτών, τους οποίους χαρακτηρίζει Τιτίκες (!) και την ήττα από... Πλεσίρ, Χριστοδουλόπουλο, Μαρίνο!

Ο Νίκος Αλέφαντος εξέφρασε την ανησυχία του για τον Ολυμπιακό:
«O Ολυμπιακός με ανησυχεί πολύ γιατί δεν μπορεί να κουνηθεί στο β’ ημίχρονο. Αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ έχει ξαναγίνει φέτος και έχει ματαξαναγίνει. Τι γίνεται εκεί; Πώς γυμνάζονται; Τι τακτική έχουν; Παίζει ένα θυελλώδες 30λεπτο και μετά τέρμα; Δραματική η πτώση του Ολυμπιακού στα β’ ημίχρονα.»

Αναφέρθηκε και στον Σισέ:
«Άκου τώρα το έγκλημα. Ο τρόπος που έπαιξαν οι αμυντικοί τον Σισέ ήταν απαράδεκτος. Από το πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας πίσω ήταν ανύπαρκτη! Θέμη, Αλέφαντος μιλάει, άσε τους να λένε για το δεύτερο ημίχρονο. Εγώ σου λέω ότι από το πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας έκανε λάθη. Είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και δίνανε χώρο στον Σισέ. Από το πρώτο ημίχρονο έβλεπα το κακό να έρχεται. Ο προπονητής του Ολυμπιακού το έβλεπε; Τους έκανε καταστάσεις ένας Σισέ μόνος του. Του το επέτρεπαν.»

Μάλιστα ο Αλέφαντος προχωρεί και σε σύγκριση Βαλβέρδε - Νιόπλια με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να υπερτερεί!«Να είμαστε άντρες, να λέμε την αλήθεια. Είδα έναν Νιόπλια να του βγαίνουν όλες οι αλλαγές που έκανε, ήταν σωστές κινήσεις, ενώ από τον άλλο πάγκο είδα ένα τίποτα. Το κουτσάρισμα του Ισπανού δεν ανατρέπει ματς που είναι εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά αντίθετα του ανατρέπουν οι αντίπαλοι παιχνίδια.

Ο Νιόπλιας έβγαλε έξω τους περιπατητές! Έξω ο Κατσουράνης, έξω και ο Γκοβού που ήταν ανύπαρκτοι. Βάζει τον Γκαρσία στη θέση του Χριστοδουλόπουλου αριστερά, βάζει τον Μαρίνο στη θέση του Γκοβού και βάζει εσωτερική αλλαγή τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Σισέ. Τον έχωσε εκεί που έπρεπε. Αυτά ήταν κινήσεις που άλλαξαν το ματς.»
Και με τον δικό του τρόπο τονίζει χαρακτηριστικά:
«Έχεις προηγηθεί 1-0 με το δώρο του Μιραλάς και μένει ένα ημίχρονο, έχεις την ευκαιρία της ζωής σου να του κλείσεις το σπίτι του Παναθηναϊκού και να τελειώσεις το πρωτάθλημα με 7 βαθμούς διαφορά, και αντί να φας σίδερα, κωλοκάθεσαι; Ανέστησαν τον Παναθηναϊκό. Με τον τρόπο που έπαιζαν, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μουράτη. 7 παίκτες Τιτίκες ρε. Τιτίκες ρε.»

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την άποψη του Νίκου Αλέφαντου στο : http://www.katimagiko.gr/editorial/3649/etan-7-paiktes-titikes-re%E2%80%A6

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επισκεφθείτε το ιστολόγιο www.pyrinos-logos.blogspot.com