Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

»Wake me up when September ends…

Tης Νικόλ Λειβαδάρη ellispoint

Η συμπαθής τάξη των βυτιοφορέων και φορτηγατζήδων παίζει κρυφτό με την Αστυνομία στις Εθνικές Οδούς. Λογικό – μέχρι το Νοέμβρη που θα πιάσουν στασίδι ο Βάιος Γκανής και τα τρακτέρ, κάποιος πρέπει να κρατά απασχολημένους τους διερχόμενους οδηγούς. Και τους σχολιαστές των ..
τηλεπαραθύρων επίσης.

Οι, εξίσου συμπαθείς, καθηγητές της ΕΛΜΕ Πειραιά αρνήθηκαν να μπουν στις τάξεις, διότι τους είπαν ότι θα αξιολογηθούν από υπηρεσιακό συμβούλιο. Λογικό – δημόσιοι υπάλληλοι ήθελαν να γίνουν οι άνθρωποι, δεν τους είχε πει κανείς ότι στον δρόμο θα συναντήσουν τον …Πανάρετο και τη δια βίου μάθηση και επιμόρφωση.

Το υπουργείο των …Επτά Θαλασσών και του Ψαρέματος δεν έχει αποκτήσει ακόμη αρμοδιότητες. Λογικό – όταν είχαμε 37 υπουργούς κάναμε έξι μήνες να τους μοιράσουμε τις αρμοδιότητες. Τώρα, με την 48μελή κυβέρνηση, να μη μας πάρει ένα χρόνο για να βρούμε σε ποιο υπουργείο ανήκουν τα ψάρια;

Η Πελέκη είπε στον Καραμανλή ότι «δεν φοράει παντελόνια», αλλά εκείνος δεν βγάζει άχνα. Λογικό – όταν δεν έχεις πει κουβέντα για το μπουρλότο που έβαλες σε μια ολόκληρη χώρα, δεν είναι κομψό (sic) να βγεις να μιλήσεις επειδή πήραν φωτιά τα μπατζάκια σου.

Στο μπαρ του φίλου μου του Γιώργου δεν καπνίζουμε πια γιατί θα στείλει, λέει, ο Νικήτας τη δημοτική αστυνομία να μας γράψει. Λογικό – ο πρωθυπουργός είναι fit και μας θέλει όλους σε φόρμα. Όταν σε κυνηγούν, δηλαδή, σύσσωμοι οι τροϊκανοί και οι λοιπές συμμαχικές δυνάμεις, αν μη τι άλλο πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια.

Ο Θοδωρής Κολλιδάς μου είπε ότι την Κυριακή το θερμόμετρο θα χτυπήσει 35 βαθμούς. Παράλογο – όταν λέμε φθινόπωρο, εννοούμε φθινόπωρο. Κι όταν έχεις να δεις μαζεμένα τόσα έργα déjà vu, χρειάζεσαι λίγο φρέσκο αεράκι για να τη βγάλεις καθαρή



Δεν υπάρχουν σχόλια: