Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

»Ανεβαινουν στη Θεσσαλονικη οι πολιτικοι αρχηγοι

enet.gr

Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνουν από σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί στο πλαίσιο της 75ης Διεθνούς Έκθεσης. Σήμερα και αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην 75η Διεθνή Εκθεση.
Στις 5.30 το απόγευμα της Τρίτης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων στη Σχολή Τυφλών και στις 8μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στους..

«Κήπους του Πασά».

Την Τετάρτη, στις 9.30 π.μ. θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo, στις 11 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8 και στη 1 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ).

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης:

Θα επισκεφθεί την 75η ΔΕΘ στις 5.30 σήμερα το απόγευμα και στις 7μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας:

Βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας Βαρβαρέσου στη Νάουσα και στη 1μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Βέροια (δημοτικό περίπτερο Ελιά).

Την Τετάρτη θα περιοδεύσει στο ΤΕΒΕ (10π.μ.) και στο ΙΚΑ (11.30π.μ.) και θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ.

Την Πέμπτη στις 2μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης:

Θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη και στις 6.30μ.μ. της ίδιας μέρας θα συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Την Παρασκευή, στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, στις 11 θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο Περίπτερο 8, στη 1μ.μ. θα επισκεφθεί την εταιρία Σπαστικών Β. Ελλάδος και στις 8 το βράδυ θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος (Αριστοτέλους 26).



Δεν υπάρχουν σχόλια: