Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

»Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ...‏


Ο Πάγκαλος τραβάει στα άκρα τη σύγκρουση με το ΚΚΕ, φτάνοντας στο σημείο να το κατηγορήσει ότι έχει συνωμοτική διάθεση! Για να κάνει τί; Να ανατρέψει το πολίτευμα; Δεν το λέει σαφώς, αλλά το εννοεί απολύτως. Υποστηρίζει ότι στον Περισσό αποκαλούν κυβέρνηση Κερένσκι την κυβέρνηση Παπανδρέου και υπενθυμίζει ότι..

...
τον καιρό εκείνο ο Κερένσκι ήταν εκλεγμένος πρωθυπουργός και ο Λένιν πίστευε ότι μαζί του μπορεί να συνυπάρχει παράλληλα η εξουσία του Σοβιέτ, ώστε να ανατρέψει την κυβέρνηση! Απίστευτα πράγματα!
Διαβάστε τί είπε στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου: "Το ΚΚΕ κάνει αυτή την εκστρατεία για να υπάρξει εξέγερση και διπλή εξουσία στη χώρα, γιατί εκεί το πάνε, στη διπλή εξουσία της περιόδου Κέρενσκι. Και μη νομίζετε ότι δεν μαθαίνονται τα νέα του ΚΚΕ. Γιατί μαθαίνονται, σας πληροφορώ ότι, έχουν συνωμοτικές διαθέσεις, αλλά συνωμοτικό μηχανισμό σαν αυτόν που είχαν στο παρελθόν δεν έχουν. Είναι γνωστό ότι τον Γ. Παπανδρέου τον λένε Κέρενσκι στα γραφεία του Περισσού. Θυμάστε ποιος ήταν ο Κέρενσκι; Ενας δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ρωσίας και ο Λένιν είχε αναπτύξει τη θεωρία, ότι παράλληλα με την κυβέρνηση Κέρενσκι και την ομαλή πολιτική ζωή της χώρας, θα υπήρχε η εξουσία του Σοβιέτ, η οποία τελικά κατίσχυσε και νίκησε. Λοιπόν, αυτό το κόλπο γίνεται αυτή τη στιγμή. Σου λεει, θα υπάρχει Βουλή, νόμοι σύνταγμα, διάφοροι χαζοί που θα πιστεύουν σε αυτούς και εμείς ως δυνατοί, ευφυείς και πρωτοπόροι, θα δημιουργήσουμε παράλληλα μία άλλη κοινωνία, που θα υπακούσει στις δικές μας κινητοποιήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: