Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

»ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΡΑ;

Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις στο Αιγαίο, με τις έρευνες του Πίρι Ρέϊς στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, σε μια στιγμή που οι σχέσεις της με το Ισραήλ βρίσκονται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων δεκαετιών. Πώς αντιδρά η Ελλάδα; Για το πρώτο κάνει διαβήματα, τα οποία η Αγκυρα πετά στο καλάθι των αχρήστων. Για το δεύτερο, ο Παπανδρέου...

πάει επίσκεψη στο Ισραήλ!!! Και αν για το πρώτο δεν έχει άλλες επιλογές (που η αλήθεια είναι ότι δεν έχει), για το δεύτερο τί να πει κανείς; Αποφασίζει να επισκεφθεί στο Ισραήλ για ποιό λόγο; Για να επιβαρύνει κι άλλο τις σχέσεις με την Τουρκία; Και αν υπήρχε συνολικός ανασχεδιασμός της πολιτικής μας στη Μ. Ανατολή, στην οποία να εντασσόταν αυτό το ταξίδι να το καταλάβουμε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο μια κίνηση δημοσίων σχέσεων και μαζί η αφελής προσδοκία ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε διαμεσολαβητικό ρόλο στο παλαιστινιακό....

1 σχόλιο:

Monk είπε...

.

Ο.. Σωκράτης μέσα μου αναρωτιέται.. Αν όχι, πώς;; Κι αν ναι, γιατί..;; -”ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ”-

Ένα αφιέρωμα "μαχαιριά" σε μία Ελλάδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που έχει μπει στον κυκλώνα της Matrix μιντιακής παραπληροφόρησης.

Μεγάλες αλήθειες σχετικά με το λόγο για τον οποίο γίνονται όσα γίνονται στη χώρα τα τελευταία χρόνια μόνο στον "ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΚΕΛΟ".

“Κλείστε την τηλεόραση, κλείστε την πόρτα στους προδότες-Σειρήνες που σας σαγήνευσαν με το τραγούδι τους τα τελευταία χρόνια και γυρίστε (πολύ) πίσω στις ρίζες σας να αναζητήσετε αλήθειες μέσα σε πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα ή παραμύθια.”


http://frapezitis.wordpress.com/2010/07/20/socrates_wondering__if-no-how_and_if-yes-why/