Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

»ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΚΚΕ...

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για να καταλάβετε σε τί κλίμα βρίσκεται το ΚΚΕ, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, να ακούσετε την Παπαρήγα ή να διαβάσετε δηλώσεις κομματικών στελεχών. Φλερτάρουν με τα δημοκρατικά όρια, πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση. Διότι είναι άλλο πράγμα να κηρύσσει απεργία ένα συνδικάτο, άλλο να μην εφαρμόζουν τη...


δικαστική απόφαση οι εργαζόμενοι και να συνεχίζουν να απεργούν, και άλλο να εμποδίζουν τους πολίτες να ταξιδέψουν.
Διαβάστε τις δηλώσεις του βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Μαυρίκου στη Μαριάννα Πυργιώτη και την Κάτια Μακρή (Realnews) και θα καταλάβετε: "σε καμία χώρα, πουθενά στον κόσμο, δεν μπορεί η οικονομία να στηρίζεται μόνο στον Τουρισμό. Οι κυβερνήσεις που λένε τέτοια πράγματα, όπως αυτά που ακούμε εδώ ότι η μεγαλύτερη βιομηχανία είναι ο Τουρισμός, αυτά είναι φούμαρα. Καταλαβαίνουμε την επίθεση των εφοπλιστών, υπηρετούν τα συμφέροντά τους, θέλουν να μην υπάρχουν εργάτες, οι ναυτεργάτες να μην διεκδικούν, να μην γίνονται απεργίες. Καταλαβαίνουμε την επίθεση που δεχόμαστε από συγκεκριμένα συμφέροντα, θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε... Δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας"!


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυση για τη Δημοκρατια δεν ειναι παντως να κανει ο,τι γουσταρει το ΚΚΕ. Η κυβερνηση κυβερνα. Αυτη ψηφισαν οι περισσοτεροι ελληνες. Το ΚΚΕ πηρε σκαρτο 8% και προσπαθει να επιβαλει τους ορους του. Ε, αυτο δεν μπορει να γινει αποδεκτο.

Ανώνυμος είπε...

Παρατραβηξε το αστειο του Περισσου. Η κοινωνια πρεπει να αμυνθει. Αν δεν μπορει ή δεν θελει η κυβερνηση να παρει το κοστος, θα βρεθουν πολιτες που θα το κανουν. Την επομενη φορα θα ριξουν τους ΠΑΜιτες στη θαλασσα. Να μου το θυμηθειτε.

Ανώνυμος είπε...

Εχει αποθρασυνθει το ΚΚΕ, δεν υπολογιζει ουτε Συνταγμα, ουτε νομους, ουτε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σύμμαχος του λαού; Ας το δεχτώ. Αυτό που αποκλείεται να δεχτώ είναι ότι η Παπαρήγα αποτελεί τη μοναδική εκφραστή των λαϊκών συμφερόντων. Αυτό είναι λαϊκό νταβατζιλίκι, μετά συγχωρήσεως.

Ethnikofrones είπε...

Έχω μια πρόταση να φορολογηθεί βάναυσα το ΚΚΕ στα έσοδα του και να σταμαησει η κρατικ χρηματοδοτηση του

Α και για να σπάσουμε πλάκα

να αποκλείσουν οργισμένοι επιβάτες την είσοδο του Περισσού.

Ethnikofrones είπε...

"Συμμαχος του λαού το ΚΚΕ¨

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΤΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 50 % ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ (ΝΟΜΙΜΙΠΟΙΗΣΗ ΛΑΘΡΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΩΜΙΚΟΙ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ.

ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ που δεν δημοσιεύσατε το σχόλιό μου το οποίο ήταν ευπρεπέστατο. Θα σας καταγγείλλω σε όλα τα μπλογκς για αντιδημοκρατική στάση. Είναι αισχρό να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια που αρέσουν στα αυτιά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ;