Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

»"ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΗ, ΗΘΕΛΕ ΠΑΣΑ ΕΚΕΙ"...

Του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΟΥΣΗ

Αν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ μας κοίμισαν, χθες στο παιχνίδι της εθνικής μας με την Κορέα, ο Παύλος Παπαδημητρίου μας ανέβασε στα κεραμίδια! Περιέγραψε το ματς σαν να επρόκειτο κάθε στιγμή να σκοράρουμε! Σε μια επίθεση άρχισε να φωνάζει στον Τοροσίδη "όχι, όχι Βασίλη, ήθελε πάσα εκεί", ασκώντας καθήκοντα κόουτς! Στο ένα και...



μοναδικό πεντάλεπτο που πιέσαμε, φώναζε "τρομερή ατυχία, δεν μπαίνει μέσα η μπάλα με τίποτα", παρότι δεν κάναμε πάνω από μισή ευκαιρία! Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι από πολύ νωρίς επεσήμανε τα λάθη του Ρεχάγκελ. Και για τον Σεϊταρίδη και για την απουσία Σαλπιγγίδη και για τη λάθος θέση του Βύντρα... Συμπέρασμα: μπορεί ο Παπαδημητρίου να ήταν υπερβολικός, αλλά πρώτον, ξέρει μπάλα και δεύτερον, έχει νεύρο και πάθος στη μετάδοση!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέτε ευτυχώς που υπάρχει και ο Πουρουπουπου στις μεταδόσεις της ΝΕΤ; Με τους άλλους θα ροχαλίζαμε από το πρώτο πεντάλεπτο!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα τα ελεγε ο Παπαδημητριου απο το ξεκινημα του αγωνα. Παροτι ο Ρεχαγκελ ειναι κατι σαν "ιερο τοτεμ", του ταριχνε για τη συνθεση της ομαδας και για την τακτικη της. Θα το αποτολμουσαν πολλοι αυτο στην εναρξη ενος Μουντιαλ;

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλος ηταν ο Παπαδημητριου. Αυτη ειναι η αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Η μεταδοση εφταιγε, κατα τη γνωμη σας, παιδες; Αυτο ηταν χθες το προβλημα ή η ανυπαρξια της ομαδας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδημητριου μιλαει στις...78 στροφες. Δεν προλαβαινεις να καταλαβεις σχεδον τι λεει. Ξερει, ομως, απο ποδοσφαιρο, εχει μεγαλη εμπειρια και δεν φοβαται να πει τα πραγματα με το ονομα τους. Ξεχωριζει στην ΕΡΤ.