Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

»ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Εγινε και αυτό! Ενα ολόκληρο χωριό πλάκωσε στο ξύλο αστυνομικούς για να απελευθερώσει συλληφθέντα! Οπως το ακούτε, σήμερα το πρωί στα Ανώγεια της Κρήτης. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης του Ρεθύμνου επιχείρησαν να συλλάβουν στα Ανώγεια έναν χωριανό. Το τί ακολούθησε δεν περιγράφεται! Ολόκληρο το χωριό έπεσε πάνω στους.. 20 αστυνομικούς και τους έκανε τόπι στο ξύλο! Αποτέλεσμα: οι χωριανοί πήραν πίσω τον συλληφθέντα! Για το περιστατικό ενημερώθηκε εισαγγελέας που έδωσε εντολή να αποχωρήσουν άμεσα οι αστυνομικοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι αξιωματούχοι της αστυνομίας θέλουν να "κουκουλώσουν" την υπόθεση για να μην δοθεί παραπερα δημοσιότητα και με το σκεπτικό "ό,τι έγινε έγινε" συμβουλεύουν τους αστυνομικούς που έφαγαν ξύλο και γελοιοποιήθηκαν να μην δημοσιοποιήσουν την υπόθεση και να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις... Οι αστυνομικοί, όμως, είναι εξοργισμένοι γιατί παρά την τραγωδία των Ζωνιανών το άβατο στα ορεινά του Μυλοποτάμου παραμένει...


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα γλώσσα τυφλή στη γεωγραφία Ελλάδα οικόπεδο και αποικία...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ ωραίοι τύποι αυτοί στην Κρήτη. Κράτος εν κράτει κανονικά. Ας όψεται η ανυπαρξία των αρχών ασφαλείας. Αν δεν τους άφηναν δεν θα τάκαναν. Δεν είναι αλήθεια ότι άμα δεν κινδυνεύεις να τιμωρηθείς τους γράφεις όλους με φόρα; Αλήθεια είναι!

Ανώνυμος είπε...

Οπλα, ναρκωτικα, νταβατζιλικια, ολα επιτρεπονται στα χωρια του Μυλοποταμου. Αν καποιος παει να εναντιωθει τον απειλουν, τον δερνουν και τρομοκρατουν την οικογενεια του. Που να τολμησει κανεις να αντιδρασει; Ολοι φοβουνται.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κοβετε την πλακα ρε μαγκες με την Κρητη; Αυτη σας μαρανε; Σε ολες τις αλλες περιοχες της χωρας τα παντα γινονται νομιμα και ηθικα, δηλαδη; Μονο η Κρητη και το Ρεθυμνο δημιουργουν προβληματα;

Ανώνυμος είπε...

καλα κάνουν , αντε αρκετά προστατεύουν τους λαθρομετανάστες οι αστυνομική στη Κρητη............

να σηκωθεί η αστυνομία και να φύγει από την πατρίδα μας μαζι με τα αλβανοπακιστανα τις
και την αλβανοπακιστανικη τους πρέζα χασίσια και πορνεία.........

αρκετά βρόμισαν την πατρίδα μας

εεε καλά ξέρουμε τη έγινε στα ζωνιανα... προστάτες των ναρκωτικών του Αφγανιστάν.......

γουστάρετε να βγάλετε των ανταγωνισμό εεεεε
¨ουστ απο την πατρίδα μας νεοταξιτες.......

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους Ανωγιανους αλλά .. αν είχαν τα αρχ..δ.. να το έκαναν στους βουλευτές το ίδιο...

Ανώνυμος είπε...

Καλά του κάνανε. Μπράβο τους!

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τις άστοχες γενικεύσεις και τις μεγαλοστομίες. Ο 3:40 μιλά για ανυπαρξία αρχών ενώ το άρθρο μιλά για 20 αστυνομικούς. Αν οι αστυνομικοί εφάρμοζαν βία όπως άρμοζε (δέχτηκαν επίθεση) το ίδιο άτομο θα μιλούσε για φασισμό της αστυνομίας.

Αφήστε τους να κάνουν τη δουλειά τους, εκτός αν είστε πιο μάγκες, οπότε πηγαίνατε εσείς να καθαρίσετε την περιοχή.

Ανώνυμος είπε...

Συμπατριώτες μη χαλάτε τη καλή εικόνα της Κρήτης.Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.Δεν είναι αυτός ανδρισμός να τα βάζετε με κάποιους εργαζόμενους που προσπαθούν να βάλουν τάξη.Εσείς και εγώ τους πληρώνομε γι'αυτή τη δουλειά.Αφήστε επιτέλους τα νταηλίκια και ξεβρωμήστε το ντόπο μας.