Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

»ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ...

Της ΜΕΛΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μ' αρέσει. Γιατί είναι ευφυής, δημιουργικός, ανατρεπτικός. Γιατί είναι και του σαλονιού και του αλωνιού. Μ' αρέσει γιατί εκεί που τον θεωρείς δεδομένο, τον χάνεις. Γιατί είναι βόρειος και κιμπάρης. Γιατί ενώ δείχνει φλώρος, είναι μάγκας. Γιατί λατρεύει το θέατρο, αλλά γουστάρει και το ποδόσφαιρο. Ο...


Καπουτζίδης μ' αρέσει γιατί προτιμά τη φευγάτη Ζέτα από την κρυόκωλη Σμαράγδα! Γιατί όταν ο κόσμος τον αποθεώνει, εκείνος κρύβεται από συστολή. Γιατί όταν στοιχηματίζεις ότι θα σκάσεις στα γέλια με την επόμενη ατάκα του, σε κάνει να βάλεις τα κλάμματα...Ο Καπουτζίδης μ' αρέσει γιατί με κάνει να θυμάμαι τα χρόνια μου στην Τραπεζούντα, έτσι όπως δεν τα έζησα αλλά τα άκουσα από τον παππού μου τον Μηνά... Μ' αρέσει γιατί όταν περιμένεις να φωνάξει, εκείνος ψιθυρίζει. Μ' αρέσει γιατί εκεί που λες "πάμε για ύπνο", εκείνος προτείνει το επόμενο σφηνάκι στο επόμενο μπαρ!

2 σχόλια:

Λάμπρος Κερεντζής είπε...

Σιγά, το άτομο,που θαυμάζεις! Επιφάνεια, σκέρτσο,και πόζα χωρίς κανένα περιεχόμενο. Ατομα σαν και αυτόν αποτελουν απειλή για την διανοητική μας κατάσταση, όχι μόνο την δική μας αλλά περισσότερο των παιδιών μας.Ποιά αντρεπτικότητα κουβαλά αυτό το καλοβολεμένο αγοράκι του θεάματος. Το μόνο που κάνει είναι να αναπαράγειένα στύλ πολυφωρεμένο από άλλους "αστέρες" του συστήματος πριν από αυτόν.Τώρα όσο για την δημιουργικότητα του, δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη οδό του εύκολου και του απλού. Εμένα μου προξενεί αναγούλα με αυτή την πάντα χαρούμενη φάτσα του η οποία είναι εκτός τόπου καιχρόνου.

Ανώνυμος είπε...

E δεν πας καλά που σκέφτηκες όλα αυτά για τον Καπουτζίδη! :@ :@ :@ :@