Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

»ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑΣ -ΝΤΟΡΑ

Του ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗ

Πόσο πιό καθαρά θα μπορούσε ο Σαμαράς να το πει στη Ντόρα το "έως εδώ"; Δεν ξέρω αν τον ακούσατε να μιλάει...Το ύφος του τα έλεγε όλα, όταν οι λέξεις σχημάτιζαν την πρόταση "δεν θα επιτρέψω εσωστρέφεια". Ουσιαστικά, απηύθυνε έσχατη προειδοποίηση. Την επόμενη φορά απλώς θα ανακοινώσει ότι την θέτει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας, παρότι δεν θέλει να χρεωθεί ο ίδιος το κόστος του διαζυγίου. Αισθάνεται ότι δεν του αφήνει άλλη
επιλογή. Και εδώ που τα λέμε, η Ντόρα τράβά πολύ το σχοινί. Αρκούσε να μη μετάσχει στην Κεντρική Επιτροπή. Γιατί έπρεπε να την απαξιώσει -και μαζί της και τον Σαμαρά -λέγοντας ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων η εσωκομματική συζήτηση; Απάντηση: Διότι βρίσκεται σε άλλο πολιτικό "πλανήτη" από τον αρχηγό της ΝΔ, σκέφτεται σοβαρά να φτιάξει δικό της κόμμα και θα ήθελε πολύ να τη διαγράψουν. Με δυο λόγια, μάλλον επιδιώκει να εξωθήσει τον Σαμαρά σε μια τέτοια απόφαση, ώστε να του χρεώσει και το κόστος...Σαν να έχει φύγει η σφαίρα από το πιστόλι μοιάζει η κατάσταση...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντορα Μπακογιαννη :
"ΝΙΩΘΩ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗ Ν.Δ."
”Από μικρή, μου άρεσε πάντα να κάνω φασαρία”.
(Βαρύγδουπες δηλώσεις της Ντόρα-κουλας)
ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.
ΝΤΟΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ , ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ,ΕΝΤΙΜΑ, ΑΞΙΑ , ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΊ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΙΘΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

H NTOΡA-KOYλA
ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑ-ΚΟΥΛΑ
ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑ-ΚΟΥΛΑ
ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΑ .
ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΑΜΝΗΜΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ
ΝΤΟΡΟ-ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού
( ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελει τροχοπεδη για την αναταση της παραταξης.