Κυριακή 11 Απριλίου 2010

»"ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ"...

Του ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗ
Μιας που λέγαμε για εκείνους, που ενδεχομένως θα ακολουθούσαν τη Ντόρα σε νέο κόμμα, ας διαβάσουμε τί λέει ένας εκ των -πιθανώς- "προθύμων" βουλευτών. Ο Θανάσης Γιαννόπουλος, πρώην υφυπουργός Υγείας, την προτρέπει να φύγει από το "μαντρί" πριν τη φάει ο "τσοπάνης", αντιστρέφοντας το απόφθεγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ! Οπου "τσοπάνης", βέβαια, ο Σαμαράς! Διαβάστε τί είπε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: "εκτός από...
τη ρήση του αείμνηστου Αβέρωφ ότι όποιος φύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος, εμείς οι ορεσίβιοι λέμε ότι όποιο πρόβατο μείνει μέσα στο μαντρί, κάποια στιγμή θα το φάει ο τσοπάνης"!

2 σχόλια:

kostas f είπε...

Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΘΘΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΠΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Unionist είπε...

Κι αμα λαχει ο Τσοπανης θα του ριξει και κανα π..τσο, αλλα δεν ειναι λογος αυτος για το προβατο να φυγει. Το προβατο τελος παντων εχει την επιλογη δικια του. Αν φυγει θα το φαει ο λυκος, αν δεν φυγει θα το φαει η ιδια του η μοιρα (στην προκειμενη περιπτωση η ιδια η πολιτικη που αργα ή γρήγορα σε τρωει φταις δε φταις).

Η Ντορα, πολλοι λενε, έχει ήδη φαγωθει απο την ιδια της τη μοιρα (οποτε δεν χρειαζεται να τη φαει ο τσοπανης) μαζι με τους Σουφλια, Μειμαρακη, Ρουσοπουλο, Βουλγαρακη και αρνειται να το δεχτει. Όπως κανει δηλαδη και ο Παυλοπουλος ή ο Παυλιδης.
Απο την άλλη η Ντορα έχει τη δυνατότητα να εξιλεωθεί διότι συμμετείχε στις εκλογές της 29/11. Δεν είμαι βέβαιος οτι αν η Ντορα κατεβαινε ξανα ως βουλευτης της ΝΔ στην Αθηνα θα εβγαινε παλι πρωτη, αλλα τουλαχιστον μπορει να σταθει. Αυτο ομως θελει δουλεια και προσπαθεια. Η πολιτικη δεν χαριζεται σε κανεναν. Κι ας μην τα ριχουμε στο Σαμαρα αν η Ντορα αρνειται να ωριμασει και να δεχτει την πραγματικότητα.