Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

»Στην Εθνικη ο Σισε!


Το δίλημμα του Ντομενέκ ήταν Σαχά ή Σίσε, ωστόσο η εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ οδήγησε τον Γάλλο τεχνικό στην επιλογή του επιθετικού της Έβερτον. Ωστόσο, δεν έμελλε να βρεθεί στην αποστολή για το φιλικό με την Ισπανία, αφού ένας τραυματισμός στάθηκε εμπόδιο. Μάλιστα, ο παίκτης δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό ματς με την Τότεναμ.

Η δαιμονιώδη φόρμα του επιθετικού του Παναθηναϊκού δεν άφησε άλλα περιθώρια αντίδρασης στον Ντομενέκ και σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσε στην Εθνική για το ματς της προσεχούς Τετάρτης (3 Μαρτίου) με τους Ίβηρες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σισέ πληροφορήθηκε την κλήση του λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Νέα Σμύρνη. Μαζί του επικοινώνησε τηλεφωνικά ο βοηθός του Ντομενέκ, Πιέρ Μανκόφσκι και όχι ο ίδιος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας τονίζοντας του πως πρέπει να είναι πανέτοιμος, αφού ο Σαχά δεν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί. O παίκτης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηρό και μπορεί να τον περίμεναν ως το βράδυ, ωστόσο ο παίκτης θα μείνει εκτός αποστολής. Έτσι, ο Σισέ μετά τη Νέα Σμύρνη θα πρέπει να ετοιμάσει βιαστικά αποσκευές για να είναι αύριο στην πατρίδα του! Αυτό άλλωστε τονίζεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, που αναφέρει και επίσημα την επιστροφή του Σισέ στους «τρικολόρ».

Η κλήση ασφαλώς και αποτελεί τιμή και για τον Παναθηναϊκό που θα του... κοστίσει όμως και 100.000 ευρώ, όσο είναι το ποσό που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιο που υπογράφηκε μεταξύ των δύο πλευρών το καλοκαίρι. Για να τεθεί σε ισχύ βέβαια, δεν αρκεί η πρόσκληση διότι ο Σισέ θα πρέπει να αγωνιστεί κιόλας με τη φανέλα των τρικολόρ κάτι που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε ένα φιλικό στο οποίο καλείται για να δείξει δείγματα του αστείρευτου ταλέντου και να θέσει υποψηφιότητα για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: