Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

»ΑΝΝΑ -ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ - ΟΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΡΑΓΚΟΥΣΗ‏

Η σφοδρή σύγκρουση Αννας -Χρυσοχοΐδη, που οδήγησε στο μεγαλοπρεπές "άδειασμα" της υπουργού Παιδείας από το Μαξίμου, έχει αναφορές στο παρελθόν αλλά και...στο μέλλον. Στο παρελθόν, επί Σημίτη, αντιδικούσαν για τα πρωτεία του εκσυγχρονισμού! Και στο μέλλον, επειδή θέλουν και οι δυο να είναι υποψήφιοι στον δήμο Αθηναίων! Και κάτι πιό μακρινό: θέλουν να διαδεχθούν τον Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ! Αν αυτό το τελευταίο παραπέμπει στο "ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι", ο δήμος είναι θέμα των επομένων μηνών. Αννα και Μιχάλης σκοτώνονται για να είναι υποψήφιοι -το ίδιο θέλει και η Φώφη, χωρίς να κάνει φασαρία. Εμείς στο Veto300 λέμε ότι...κακώς τσακώνονται, διότι ο Γιώργος σκέφτεται τον Ραγκούση για την Αθήνα! Πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τον δήμο και να είναι καλός δήμαρχος, με δεδομένη την εξαιρετική πορεία του στον δήμο της Πάρου. Το μόνο πρόβλημα του πρωθυπουργού είνει ότι θα χάσει τον παραγωγικότερο, ίσως, υπουργό του. Και σκεφτεται τί είναι σημαντικότερο: να πάρει τον δήμο μετά από 27 χρόνια -πράγμα πιθανό αυτή τη φορά- ή να έχει "ένα το κρατούμενο" στην κυβέρνηση"...

5 σχόλια:

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΤΟ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ.
98 ΜΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΒΛΕΠΩ.
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ?????

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αυτά που λες δεν γίνονται !! Αν ο Ραγκούσης βάλει για δήμαρχος Αθηνών θα φάει μαύρο, ενώ ο Χρυσοχοίδης θα βγει με τα παπούτσια στο χέρι !

VETO 300 είπε...

Εμεις σας ενημερώνουμε για τις σκέψεις του πρωθυπουργού στο θέμα του δήμου Αθηναίων.Αυτά λέει το ρεπορτάζ μας αυτά γράφουμε

chris είπε...

Εγώ διάβασα σε άλλο blog (dparatiritirio) πως εδώ και καιρό, για τον Δ. Αθηναίων, έχει προαποφασιστεί πως υποψήφιος δήμαρχος από το ΠΑΣΟΚ θα μπει ο Χρυσοχοίδης.

VETO 300 είπε...

Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι ο Γιώργος θεωρεί τον Χρυσοχοϊδη πιο χρήσιμο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με ανοιχτά τα μέτωπο της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας. Σκέφτεται, λοιπόν,τον Ραγκούση, αλλά δεν έχει πάρει καμμία απόφαση έως τώρα. Το τί θα αποφασίσει, θα το μάθουμε Μάϊο ή Ιούνιο.