Σάββατο 30 Μαΐου 2009

»ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗ ΘΕΣ\ΝΙΚΗ;‏

Μια και αναφέρθηκα στον Τρεμόπουλο, να επισημάνω κάτι που προκαλεί συζητήσεις. Έχουν ξεσηκωθεί Ψωμιάδης, Καρατζαφέρης, Παπαθεμελής, κατηγορώντας τον ότι θέλει να μετονομαστεί κεντρικός δρόμος της Θεσ\νίκης σε λεωφόρο «Ατατούρκ». Τι λέει ο ίδιος; Η πρόταση είναι του Μπουτάρη και τον βρίσκει σύμφωνο. Αφορά ένα στενό δίπλα στο σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ, το οποίο έφερε το όνομά του από το 1938 ως το 1955-χρονιά του πογκρόμ κατά των Ελλήνων στην Κων\πολη. Θάθελε δε να γίνει και αντίστοιχη οδός Βενιζέλου στην Τουρκία! Τώρα, γιατί αυτή η άποψη δεν είναι επαρκώς εθνικόφρων; Επειδή βρίσκεται ελλιπής στο ζύγι εθνικοφροσύνης του Ψωμιάδη;

e-mail επικοινωνίας : veto300@gmail.com

1 σχόλιο:

G Rodafinos είπε...

Και ΦΥΣΙΚΑ η συζητηση αυτη ειναι γνωστη στο νομαρχη παναγιωτη, που φυσικα τη διαστρεβλωσε κ την ταισε τωρα στο ΛΑΟΣ που προσπαθει να παιξει το ρολο του εκτελεστη των Ο.Π. για να επιστρεψουν τα προβατα στα μαντρια τους.
Δυο σημεια:
1. Που ειναι ο Μπουταρης τωρα;;;
2. Φιλοι ελληνες, κρινετε τους Οικολογους Πρασινους και στηριξτε τους ή απορριψτε μας για το πρόγραμμά μας και για τη μη-ηγετικη, μη-επαγγγελματικη φιλοσοφια μας, και οχι για τη λασπη τους.