Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

»Η Ελλαδα ματωνει απ’ τον εμφυλιο – Σταματηστε τον

Δημήτρης Μυταράς http://www.aixmi.gr/index.php/ellada-matwnei-emfylio-stamatiste-ton/


Σε όλη την Ελλάδα έχει πέσει ένα βαρύ πένθος. Το ηθικό του ελληνικού λαού έχει ισοπεδωθεί και -το χειρότερο- ένας πανικός έχει καλύψει όλη τη χώρα. Κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα… Και οι Έλληνες αποφεύγουν να ξοδέψουν χρήματα και τις οικονομίες τους τις κρατούν για τις άσχημες μέρες.
Η τρομοκρατία είναι ένα... δίκοπο μαχαίρι και ο καθένας το χρησιμοποιεί για λογαριασμό του. Απ’ όπου και να το δούμε το θέμα, καταλήγουμε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: «Το πολιτικό κόστος» ρυθμίζει απολύτως τη στάση των κομμάτων, είτε μικρά είναι αυτά είτε μεγάλα.
Ζούμε έναν πολύπλευρο εμφύλιο πόλεμο, χωρίς έλεος. Δεν μπορείς να έχεις αξιόπιστες πληροφορίες στις ειδήσεις οι οποίες χρωματίζονται. Εάν μπορούσαν τα κόμματα θα εξέδιδαν και το μετεωρολογικό δελτίο με κομματικά κριτήρια. Δεν μπορούμε να μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες για καταχρήσεις, για κακή διοίκηση για μίζες… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, δεν θα βρούμε άκρη ποτέ.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥΣΤΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!
Πώς ανέχεστε να μην μπορείτε να κυκλοφορείτε στους δρόμους πια και να σας πετάνε γιαούρτια!
Πώς ανέχεστε να σας θεωρούν όλους διεφθαρμένους!
Οι αρχηγοί, οι βουλευτές πρέπει να ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.aixmi.gr/index.php/ellada-matwnei-emfylio-stamatiste-ton/

Δεν υπάρχουν σχόλια: