Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

»Καβγαδες στην «πολυκατοικια»

«E» 17/3
Μετωπική σύγκρουση, χθες, στη Βουλή μεταξύ Σαμαρά - Καρατζαφέρη, με αφορμή άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη. Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «λαγό» της κυβέρνησης τον ΛΑΟΣ. Στην ενίσχυση των ποσοστών του κόμματός του απέδωσε ο Γ. Καρατζαφέρης την «ταραχή Σαμαρά».
Διαστάσεις μετωπικής σύγκρουσης κορυφής προσλαμβάνει πλέον η αντιπαράθεση στη «γαλάζια πολυκατοικία», καθώς και τα τρία κόμματα που ανήκουν στην...
Κεντροδεξιά, διαγκωνίζονται για το ποιο θα εκφράσει καλύτερα και πιο πειστικά τους πολίτες που ανήκουν ιδεολογικά και πολιτικά στον συγκεκριμένο χώρο.
«Εσείς ήσασταν που λέγατε λεφτά υπάρχουν και μας περιμένουν στο ΔΝΤ. Μήπως αντί ΛΑΟΣ, είστε λαγός;», κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ο Αντ. Σαμαράς και έφυγε από την αίθουσα της Βουλής.
Χθες, η αντιπαράθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις με τη σύγκρουση που είχαν στη Βουλή οι κ. Σαμαράς και Καρατζαφέρης. Αφορμή στάθηκε νέο υβριστικό άρθρο του κ. Φ. Κρανιδιώτη, πολιτικού φίλου του προέδρου της ΝΔ, που στοχοποιούσε τον κ. Γ. Καρατζαφέρη.
«Εχω την εντύπωση ότι κάποιος έγινε λαγός και έφυγε» απάντησε λίγο αργότερα ο Γ. Καρατζαφέρης εκμεταλλευόμενος την απουσία του κ. Σαμαρά
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε το θέμα από το βήμα της Βουλής και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να αποκηρύξει τα όσα ανέφερε ο πολιτικός του φίλος. «Σε διαφορετική περίπτωση θα είστε ίδιος με αυτόν», είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Σαμαράς στη δευτερολογία του αντεπιτέθηκε...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩhttp://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=58578978


1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Όλοι το έχουμε πάρει χαμπάρι οτι, εκτός από κολοτούμπας είναι και λαγός. Για να κυβερνήσει βεβαίως βεβαίως.