Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

»ΜΕ ΝΙΚΟΛ Η ΕΛΛΗ – με νεους… καναπεδες 4 εκπομπες…

Με Γιάννη Πολίτη (σ.σ.: χθες), Νικόλ Λειβαδάρη (σ.σ.: σήμερα) κυλούν οι μέρες. Χωρίς εκδότες (σ.σ.: μα τι να ‘γιναν όλοι αυτοί;), χωρίς αναλυτές, χωρίς όρεξη και με το δελτίο να “σφυροκοπιέται” πότε από τις Τρίτες του Λαζόπουλου, πότε από τις Τετάρτες του Champions League και να χαμηλώνει στο 3,6%.
Πάντως, σήμερα, όπως ...κάθε Τρίτη ή Πέμπτη, το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε “ρεκτιφιέ” στα σκηνικά 4 εκπομπών. Το οποίον σημαίνει ότι οι εκπομπές “Μένουμε Ελλάδα”, “Έχει γούστο”, “Μαμάδες” (;) και “Μονά Ζυγά” στο πλαίσιο της ανανέωσης και προκειμένου να αποκτήσουν “ενιαίο σκηνογραφικό ύφος”, θα πάρουν καναπέδες του κουτιού. Και μάλιστα με χορηγό την ALPHA BANK που “προσεφέρθη να καλύψει το κόστος” Η δε συνολική δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 220.000 ευρώ.
ΥΓ.: Στο αποψινό δελτίο, όπως και σε πολλά της ιδιωτικής τηλεόρασης, “χώρεσε” η εξέλιξη των μεταναστών της “Υπατίας”. “Χώρος” για τον άστεγο που ξεψύχησε στο κρύο, αδύνατο να βρεθεί… Έχουν και η… αλληλεγγύη και ο ειδησεογραφικός ουμανισμός τα όρια τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: